EXTRA

Ez egy hibás oddsnak tűnik az NB I-ben!

  • varin
megosztom

Az egyik hétvégi mérkőzés szorzóin nagyon megakadt a szemünk. Hibáztak a bukik?

Újabb fantasztikus győzelmével továbbra is vezeti a tabellát a Kisvárda együttese, amely legközelebb pénteken lép pályára. A szabolcsi együttes ahhoz a Honvédhoz látogat, amely szintén egészen jó formában van, ám a fogadóirodák szerint idegenben is egyértelmű, hogy Lucasék az esélyesebbek. Ez viszont nem tűnik reálisnak, így muszáj nagyon hamar lecsapnunk az Unibet szorzójára.

3612107

Bár tény, hogy Joao Janeiro együttese szenzációsan teljesít, azért az már a Debrecen ellen is látszott, hogy szerencséből sincs hiány Kisvárdán. A Loki csak az első félidőben 2-3 gólt rúghatott volna a keleti rangadón, a végére pedig a hajdúsági csapat erőnléte fogyott el, így tudott némi mázlival nyerni a Várda. 

Ám Horváth Ferenc csapata most az idény legszebb pillanatait élheti át, hiszen öt meccsen 10 pontot gyűjtött a Kispest, egyedül a Fradi ellen szenvedett vereséget, amely a vállalható kategória.


Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!


Lukicsék a Gyirmót ellen nagyon jó támadójátékot nyújtottak, ha pedig a védelmet sikerül kicsit jobban megszilárdítania a szakvezetőnek, idén aligha lesznek kieséssel kapcsolatos problémái a vörös-feketéknek.

Az oddsok irrealitását jól jelzi, hogy a magyar állami fogadóirodánál - amely jellemzően pontosabban lövi be a szorzókat az NB I-re - favorit ezen a meccsen a Honvéd.

Tudva mindezt, vagyis hogy itthon a Kispest az esélyesebb, joggal gondolhatjuk, hogy nem tart majd sokáig a remek szorzó a Honvédra. Bár jó lenne megvárni egy +0.5-ös vagy +0.25-ös ázsiai hendikepet, erre valószínűleg nem lesz lehetőségünk.

Csábító a 3-szoros odds a hazai sikerre, amelynél szinte biztosak lehetünk benne, hogy súlyos tizedeket verünk majd a záróoddsokra, az ugyanis nem reális, hogy a Kisvárda idegenben is ilyen favorit.

{"headTitle":"Honvéd-Kisvárda","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-01 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Honvéd","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612107] 2021-10-01 20:00:00 Honvéd - Varda SEx;
unibet

 

megosztom