Tenisz

Fucsovics harmadszor is legyőzi Dimitrovot?

  • Cesc18
megosztom

A magyar játékos a héten San Diegóban lép pályára, az első körben pedig rögtön egy igen komoly név áll majd vele szemben, hiszen a háromszoros Grand Slam-elődöntős Grigor Dimitrov lesz az ellenfele.

Nagyon azért nem kell megijednie Fucsovics Mártonnak a korábbi top 3-as bolgártól, ugyanis Grigor Dimitrov elég gyenge szezont fut, ráadásul az eddigi két egymás elleni meccsüket egyaránt a magyar játékos nyerte. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Grigor Dimitrov","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-27 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Dimitrov","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Nem véletlen tehát, hogy a fogadóirodák hacsak egy hajszállal is, de inkább Fucsovicsot tartják esélyesebbnek a továbbjutásra. 

Dimitrov egyébként nem kezdte rosszul a 2021-es szezont, ám a salakszezonban teljesen elveszítette a fonalat és május óta csupán egyetlen olyan tornája volt, ahol egynél több meccset tudott nyerni. Az ő kvalitásait figyelembe véve, ez elég gyenge teljesítmény. 

Ugyanakkor az igazsághoz hozzátartozik, hogy folyamatosan sérülések hátráltatják, legutóbb például a US Openen volt kénytelen feladni a meccsét. 

Azóta nem is láthattuk Dimitrovot játszani, tehát elég nagy talány, hogy milyen formát mutat majd. 

Fucsoviccsal viszont találkozhattunk a múlt heti metzi tornán, igaz a Lorenzo Sonego elleni meccsében nem sok köszönet volt, hiszen tükörsimán kapott ki az olasztól. 

"Kikaptam tőle két szettben 6:3, 6:2-re. Játszhattam volna többet is az elmúlt 2 hónapban, ha nem jön közbe a sérülésem,de általában nem szoktam visszafelé tekintgetni és ezekre a dolgokra fogni az elszenvedett vereségeket,mert minden meccsért meg kellett dolgoznom, még azért is, amit nem sikerült megnyerni."

Ettől sokkal többet jelentett az, hogy az elmúlt hetekben sikerült feltöltődnöm a családommal, a kiskutyáimmal, és a vállsérülésem is teljesen rendbe jött, így tudtuk folytatni az edzőimmel a keménypályás felkészülést, mivel az Egyesült Államokban fogok megint két tornán játszani a következő hetekben. Folytatom ,megyek tovább…

- írta a Facebook-oldalán a magyar játékos.

Kíváncsian várjuk, hogy Fucsovics ki tud-e lábalni a gödörből, hiszen a vállsérülése óta nem játszik igazán jól és négy tornán csupán egyetlen győzelmet jegyez, azt is egy ranglista 200-on kívüli ellenfél ellen. 
 

Fucsovics és Dimitrov tavalyi US Open-összecsapása:


 

Mire fogadjunk?


Szokás szerint egy elég nehezen tippelhető Fucsovics-meccs. Ha Metzben jobban játszott volna a nyíregyházi, akkor gondolkodás nélkül behúznánk. Így is mellette tesszük le a voksunkat, de bőven akadnak kérdőjelek. 

Amiből mindenféleképpen táplálkozhat, hogy tavaly kétszer is legyőzte Dimitrovot, ráadásul hasonló körülmények között. Meglepő lenne, ha egy hónap kihagyás után a bolgár igazán éles formában térne vissza, főleg úgy, hogy alapvetően szenvedés számára az idei év. 

{"headTitle":"Fucsovics Márton - Grigor Dimitrov","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-27 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics nyer","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Kattints a részletekért!

 

>>>Létezik olyan fogadóiroda, ami a fogadókat segíti? Igen! <<<

 

megosztom