Sportfogadás

Őrült vasárnap! - ennyit kaszálhattál volna egy vakmerő négyes kötéssel

megosztom

Borultak hétvégén a fikszek, ez pedig alighanem sok szelvényt a kukába küldött.

A kombifogadás egyik rákfenéje, hogy rengeteg fogadó csak úgy dobálja a szelvényre a hétvégi tutikat, amelyek leginkább oddsnövelőként funkcionálnak. Noha ezekben a tippekben nem szükségszerűen van érték, mégis megjátszásra kerülnek, hogy aztán az olyan hétvégéken, mint a mögöttünk hagyott, boldogítsák a fogadóirodákat.

A hét utolsó napja ugyanis több meglepő eredményt hozott, amely alighanem nagyon kevés fogadó ötlettárában szerepelt. Kezdésnek rögtön vasárnap délben kapitulált a Rennes pályáján a Mbappé, Neymar, Messi triót kezdető PSG, amely különösen a Manchester City hétközi legyőzését követően sokkoló eredmény.

Érdekesség, hogy a két Rennes-gól között nem is ért párizsi játékos a labdához, hiszen azok az első félidő legvégén és a második legelején születtek.

A bravúr persze nem egyedülálló, az elmúlt években többször is megtréfálták a piros-feketék a párizsi együttest, de a tökéletes Ligue 1-mérleg és a BL-siker után azt hihették a fogadók, hogy Pochettino csapatánál már a bab is hús. A Rennes sikerére 7 körüli szorzóval tehettünk pénzt.

Ugyan remek formában várta az amszterdami kirándulást az Utrecht, ám azt mégsem gondolhatta senki, hogy az Ajax otthon pontot sem szerez Dombi Tibor egykori csapata. A forduló előtt ugyanis az Ajax úgy állt a tabella élén 6-1-0-s mérleggel, hogy ehhez 30-1-es (!) gólkülönbség társult, vagyis a győzelmek átlagosan ötgólos különbséggel születtek meg.

Ehhez képest aztán Django Warmerdam kései gólja 3 pontot ért az Utrechtnek, amelyet 11-szeres átlagszorzóval lehetett megfogadni.

Barcelonában kapitulált a Real Madrid, de persze nem a jelenleg középcsapattá avanzsált Barcelona, hanem az Espanyol ellen. Benzemáék későn ébredtek csak, így nem tudták tartani a különbséget az üldöző Atlético Madriddal szemben, így jelenleg a La Liga élén hármas holtverseny van.

Az eredmény már csak azért is meglepő, ugyanis a két csapat előző 14 mérkőzéséből 13-at is meg tudott nyerni a Real Madrid, egyetlen 2018-as vereség csorbítja csupán a szériát. A katalánok sikerére 5.20 körül volt az átlagszorzó.

És a végére maradt a legnagyobb csoda, a Frankfurt több, mint 20 év után nyert a bajnokságban a Bayern München vendégeként, méghozzá úgy, hogy az Eintrachtnak fordítania is kellett az idényben eddig még nem hibázó és zsinórban kilenc győztes mérkőzésnél tartó Bayern ellen.

Egyértelműen ez a mérkőzés durrantotta a legnagyobbat a fogadók szelvényeinek, hiszen a Frankfurt sikerét egyes irodáknál akár 30-szoros pénzért is lehetett tenni, de az átlag így is 24-szeres odds volt.

És vajon hogy járt, aki a csodákra esküdött? Nos, aki a Rennes, Utrecht, Espanyol, Frankfurt négyes sikerét szerepeltette a szelvényén, az 1000 forintra most körülbelül 10 millió forint boldog tulajdonosa lehet a piacvezető oddsokkal rendelkező Pinnacle fogadóirodánál.

pinnacle
megosztom