Sportfogadás

Kedvező hiba a Bet365-nél - csak így fogadj erre a piacra!

  • varin
megosztom

Furcsa hackkel védhetjük le fogadásunkat, ha erre a spéci ötletre teszünk pénzt. Fogadjunk, hogy ezt te sem tudtad!

Rengeteg mindenre lehet használni a Bet365 fogadáskészítőjét, igazán szerethető funkció. Ha esetleg nem ismernéd ezt az eszközt, ebben a cikkben bővebben is leírjuk, mi is ez a néhány évvel ezelőtt publikált, új fogadási lehetőség, amely egyre több bukinál elérhető. Vasárnap este viszont a Discord fogadóközösségének köszönhetően egy új, eddig még nem látott "hibára" lettünk figyelmesek, amelyet fogadóként illik is kihasználni.

 

 

Nézzük meg jól a fenti szelvényt, és állapítsuk meg, hogy mikor is nyer. Némi átnyálazás után levonhatjuk a következtetést, hogy a négyelemű fogadáskészítőnek csupán az egyik eleme "valid", a másik hármat elméletben felesleges volt hozzáraknia a fogadónak. Ugyanis amennyiben a legalsó kritérium teljesül, vagyis Tunézia megnyerni mindkét félidőt, szükségszerűen a további három is zöldül. Így tehát ez egy jól kinéző szelvény, amely valóban csak egyetlen tippből áll.

A mérkőzés 0-0-ra végződött, vagyis a szelvény elvileg veszített volna, ám a tét mégis visszajárt. Hogyan is lehetett ez?

A Bet365 fogadáskészítőjének van egy olyan feltétele, hogy ha a fogadás bármelyik eleménél is a tét visszajár, akkor az egész szelvény feltett tétje visszajár, hiába bukik el mondjuk a 10 elemből 8 is. Mivel azonban a Bet365-nek van egy "Bore Draw" akciója, vagyis bizonyos fogadási piacoknál a 0-0-s végeredménnyel visszajár a tét, valójában ez a szelvény mégsem lett vesztes, noha egyik eleme sem nyert.

 

 

Ez a fenti hack igazán csak ennél a fogadási típusnál használható, viszont itt kötelező is kiegészíteni szelvényünket vele, hiszen levédjük a 0-0-s opciót is.

Ha tehát arra akarsz fogadni a Bet365-ön, hogy egy csapat az adott mérkőzés mindkét félidejét megnyerni, mostantól mindenképpen tedd hozzá a félidő/vége győzelmet is, így ugyanis a 0-0-val visszakapod a pénzt.

Kockázatot nem jelent, hiszen ha megnyeri a csapat mindkét félidőt, akkor értelemszerűen a HT/FT is zöldül, míg az oddson nem módosít.


5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti


Regisztrálok a Bet365-re!


Példának okáért ez eljátszható a kedd esti Anglia-Magyarország mérkőzésen is, ahol 2.20-szoros szorzója van annak, hogy Gareth Southgate csapata megnyeri mindkét félidőt, az odds pedig akkor sem módosul, ha hozzárakjuk a Háromoroszlánosok félidő/vége győzelmét is.

Aprócska kis "lifehack" ez, sok eset valószínűleg nem lesz, ahol egy csapattól sima győzelmet várunk, aztán a végén 0-0-val zárul a találkozó, ám butaság lenne figyelmen kívül hagyni ezt az opciót, ha erre a piacra fogadsz!

bet365
megosztom