Tenisz

Egyetlen breakre vadászunk Medvedev meccsén

  • Cipolla
megosztom

Indian Wellsben már egy break is zöldítheti a tippünket a Dimitrov-Medvedev találkozón.

A nyolcaddöntőket rendezik Indian Wellsben ma éjszaka, ahol az első kiemelt Daniil Medvedev tovább menetelhet a Kaliforniában. A következő ellenfele, Grigor Dimitrov ellen is masszív favorit az orosz, de azért lehetnek kellemetlen percei is a találkozón.

{"headTitle":"Daniil Medvedev - Grigor Dimitrov","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-13 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Medvedev","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Dimitrov","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Medvedev bő egy hónapja karrierje legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy behúzta a US Opent, amivel megnyerte élete első Grand Slam tornáját. Utána még fellépett a Laver kupán, ahol az európaiak könnyed győzelméből is kivette a részét, így érkezett el a kaliforniai fellépés. 

Az első két meccse könnyedén alakult, McDonald és Krajinovic ellen is kettőben lépett tovább, igaz Krajinovic kétszer is breakelni tudta az oroszt, ami figyelmeztető lehet.

Rengeteg játékos panaszkodik egyébként a körülményekre. A labdák rettentő nehezek, a pályák lassúak, ez pedig a breakek melegágya lehet.

Dimitrov formája semmi extra, de az előző tornán San Diegóban az elődöntőig eljutott, ahol a későbbi győztes Ruud verte meg. Az első két körben Altmaier és Opelka nem okozott neki gondot, de a körülmények okán a hórihorgas amerikainak sok sansza nem is lehetett ezen a héten. 

Mire fogadjunk?

A két fél találkozott szűk két hónapja Cincinnatiben, amely találkozó szintén sima Medvedev-győzelmet hozott, ugyanakkor egy breakig eljutott a bolgár. Úgy gondoljuk, hogy ez most is simán megvalósulhat, így a Bet365 piacán örömmel konstatáltuk, hogy Dimitrov break határát 0.5-nél húzták meg. Ilyen körülmények között ezt könnyedén megugorhatja a bolgár még úgy is, ha sok sansza aligha lesz a továbbjutást illetően.

{"headTitle":"Daniil Medvedev - Grigor Dimitrov","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-13 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dimitrov összesített breakjei: 0.5 felett","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom