Tenisz

Illene ülnie ennek a letutizott tippnek

 • Cesc18
megosztom

Szerdán a felső ági nyolcaddöntős összecsapásokkal folytatódnak az Indian Wells-i tenisztorna küzdelmei.

Érdekesen alakulnak a dolgok a második negyedben, miután Tommy Paul erről az ágról eltakarította az útból a legmagasabban jegyezett teniszezőt, azaz Andrey Rublevet. Ezzel biztossá vált, hogy innen egy olyan játékos elődöntőzik majd, akinek erre korábban még nem volt lehetősége Indian Wells-ben. Akár Paul is lehet ez a teniszező, bár ehhez újfent borítania kellene a papírformát, ezúttal a 21. kiemelt Cam Norrie ellen.

Ez azért már korántsem lenne annyira váratlan eredmény, hiszen megtette ezt már az év elején Melbourne-ben, a Murray River Open első körében.

Érdekes, hogy akkor a fogadóirodák az amerikait favorizálták, most viszont egyértelműen a brit felé hajlanak. 

{"headTitle":"Tommy Paul - Cam Norrie","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paul","odds":"2.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Norrie","odds":"1.44","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Tény, hogy Norrie pályafutása eddigi legjobb szezonját rakta össze és bejött a világranglistán a top 30-ba, de inkább kiegyensúlyozottságban jobb, mint Paul, nem pedig tudásban. Éppen ezért nem feltétlenül tartjuk reálisnak az oddsszabást, főleg azok után, hogy az amerikai nagyon komoly önbizalomra tehetett szert Rublev kiütésével - volt már korábban top 10-es játékos elleni skalpja, de ennyire előkelő helyen jegyzett teniszezőt első alkalommal győzött le.

Paul 2 óra 25 percet töltött a pályán Rublev ellen és több, mint 200 labdamenetet játszottak le, azonban a hosszú meccs aligha jelent majd hátrányt, miután Norrie ezt még megfejelte 20 perccel.

Mindketten egy brékgazdag meccsből kerültek ki győztesen. Pauléknál összesen 25 bréklabda volt, amiből 8 brék született, míg Norriéknál ugyanezek a számok 31 és 10. 

Vélhetően egymás ellen is bőven lesz esélyük fogadóként, ugyanis egy lassú kemény pályáról beszélünk, a második szervájuk pedig abszolút támadható. Kulcs lehet tehát majd, hogy melyikük milyen hatékonysággal tud sáfárkodni a lehetőségekkel. 


Mire fogadjunk?


Véleményünk szerint Paulnak minden esélye megvan, hogy meccsben legyen Norrie-val, hiszen tudásban nincs különösebben nagy különbség köztük, ráadásul az amerikai mellett szól a hazai pálya is. 

2.75-ért tetszetős Paul nyeretése, de óvatosabb duhajok választhatják 1.70-ért, hogy szettet nyer. Ez a Bwin-féle 1.70 egyébként kiváló, hiszen máshol ennél alacsonyabb szorzót adnak rá.

{"headTitle":"Tommy Paul - Cam Norrie","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-13 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paul nyer legalább egy szettet","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom