NBA

A legfontosabb NBA-oddsokat keresed? Megtaláltad!

 • idontstop1
megosztom

Napokon belül elrajtol az amerikai kosárlabdaliga 2021/22-es idénye, mi pedig megnéztük az outright piacokat.

Egy éve ilyenkor a Milwaukee Bucks még mindig a Miami Heat ellen elszenvedett 4-1-es konferencia elődöntő sebeit gyógyítgatta. Az NBA-ben azonban szemvillanás alatt fordulhat a kocka, ez történt tavaly is, amikor a Görög Szörny által vezényelt Bucks 50 év után végre újra felülhetett a trónra.

Tudtad? Michael Jordan a 7., LeBron James a 9., Jannisz pedig a 7. szezonjában zsebelte be első bajnoki aranyát!

Nos, a 2021/22-es szezonrajt már itt van a nyakunkon, mivel kedden megkezdődik a 82 meccses alapszakasz, az NBA szimpatizánsai pedig tűkön ülve várják a kezdősípszót. A mezőnyből idén is két csapat emelkedik ki papíron - a tavaly Duranttel megerősített  Nets keleten, a 2020-as győztes, Westbrookot (is) megszerző Lakers pedig nyugaton a favorit.

Jó eséllyel idén új MVP-t is avatunk, hiszen a 22 éves szlovén fenomén, Luka Doncic sikere van kinézőben, rá jelenleg 5-szörös oddson fogadhatunk. Az egykori Év újonca-díjas játékost aligha kell bemutatni, hiszen buldózerként tarolta le a ligát és semmilyen jel nem utal arra, hogy lassítana. Persze semmit nem adnak ingyen és komoly versenyben lesz ezért a címért is - mellette például az újult erővel támadó Steph Curry és Kevin Durant is bejelentkezett az elismerésért. 

Az outright piacokon az Év edzője- és az MVP-díj favoritjaira fogadhatunk a legnagyobb oddson, előbbi 10-szeres pénzt hozhat Steve Nash-sel, utóbbi is 10-szerest a denveri Michael Porter Jr-ral!

A főcsoport győztes piac ad a legkevesebbet, amelyen természetesen az idény két legnagyobb esélyese, a Nets (2.05) és a Lakers (2.90) vezet.
 

Te melyik fogadást húzod be a szezonrajt előtt?
 

{"headTitle":"NBA - jövőbeli piac - 2021/22","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Végső győztes - Brooklyn Nets","odds":"3.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Főcsoport nyertes - kelet - Brooklyn Nets","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Főcsoport nyertes - nyugat - LA Lakers","odds":"2.90","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MVP - Luka Doncic","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Az év legjobb 6. embere - Jordan Clarkson","odds":"6.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"MIP - legtöbbet fejlődött játékos - Michael Porter Jr.","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Az év edzője - Steve Nash","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj az NBA-re! Használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom