Bundesliga

Sallai vs Szoboszlai - 44 ezret hozhat kockázat nélkül a magyaros derbi

  • gb1
megosztom

A szombati nap meccse kétség kívül a Freiburg-Lipcse lesz, főleg, hogy a hazai csapat még veretlen a szezonban.

Komoly oddsváltozásokat figyelhetünk meg a szombat délutáni rangadó háromesélyes piacán, ahol a Freiburg szorzója már nagyjából nyolc tizedet esett. Ez nem csoda, mivel Sallaiék sokkal jobban teljesítenek idén, mint vendégük, ehhez képest komoly underdognak hozták ki őket.

3624406

Csapathírek

A Streich-legénység hét forduló után csak egy ponttal van lemaradva a listavezető Bayern München mögött. Több mutatóban azonban élen jár a Freiburg, például egyedüli csapatként még egyszer sem szenvedett idén vereséget, valamint holtversenyben a legkevesebb gólt kapta (5) ezidáig.

Komoly töltetet adhat az is a Freiburgnak, hogy szombaton játsszák első meccsüket új otthonukban, az Europa-Park Stadionban!

A Lipcsének kevesebb oka van az önbizalomra, hiszen Nagelsmann távozása óta kissé szétcsúszott a csapat. A kapaszkodást mondjuk megkezdték Dárdaiék 6-0-s lemészárlásával, majd a Bochum 3-0-s elkaszálásával, de ne felejtsük, hogy hat idegenbeli bajnoki óta nyeretlenek.

Hogyan nyerhetünk tízezreket Sallaival és Szoboszlaival - minden kockázat nélkül? 

Egyelőre sem Szoboszlai, sem Sallai kezdése nincs konfirmálva, de mindketten jó formában, 100 százalékosan fitten várják a szombati meccset. Sallai ráadásul a fellegekben járhat, hiszen a Wembley-ben szerzett gólja pontot ért az Eb-ezüstérmes angolok ellen. 

Közkedvelt, magyar nyelvű menüvel rendelkező partnerirodánknál, a BetClicnél fogadhatunk egy olyan opcióra is, hogy a két magyar csillag valamelyike betalál, erre jelenleg @2.20-szoros szorzót kapunk. Ez azért is remek hír, mert a BetClic a legjobb üdvözlő bónuszt kínálja a sportfogadóknak egy maximum 20.000 HUF értékű Freebet formájában. 

Ez azt jelenti, hogy ha gondolod, akár 20 000 forinttal is megjátszhatod Sallai/Szoboszlai gólját, minden kockázat nélkül, ez pedig 44 ezres megtérülést hozhat! 

Miről is van szó pontosan? 

A BetClic az egyik legrégebbi netes fogadóiroda Magyarországon, a játékosok körében pedig azért népszerű, mert remek kezdő bónuszajánlattal várja az új fogadókat. 

Tulajdonképpen ez a piac legjobb ajánlata: első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként, a nyereményedet pedig azonnal kiveheted! Nincsenek durva megkötések és teljesíthetetlen követelmények, ez az akció tényleg az, aminek látszik! 

{"headTitle":"Freiburg-RB Leipzig","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-16 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bármely játékos gólt szerez - Sallai/Szoboszlai","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3624406] 2021-10-16 15:30:00 Freiburg - RB Leipzigx;
betclic

 

megosztom