NB I

Speckó tippel kaszálnánk az MTK-Puskáson

 • Tomihmv
megosztom

Egy igen speciális piacon próbálunk meg nyerészkedni a felek péntek esti bajnokiján.

Két hét szünet után ismét NB I-es mérkőzéseket rendeznek az előttünk álló napokban. A pénteken elstartoló kilencedik forduló az MTK-Puskás Akadémia ütközettel rajtol, ami a bukmékerek szerint háromesélyes.

3612115

Az MTK eddig felemása teljesített az idényben (nyolc bajnokin 10 megszerzett pont, hetedik hely), aminek meg is lett az eredménye. A kéthetes pauza előtt ugyanis 2-0-ra kaptak ki a fővárosiak Zalaegerszegen, a mérkőzést követően pedig Giovanni Costantino mester lapátra került. A csapat irányítását megbízott vezetőedzőként Teodoru Vaszilisz vette át.

Papíron ideális időben cserélt mestert az MTK, hiszen volt idő felrázni a játékosokat és magát a csapatot. Azonban a sérültek és a válogatott futballisták távollétében foghíjas kerettel készültek Vasziliszék többnyire, így kérdés, hogy ezen előjelek után mire lesznek képesek péntek este.

Ami a vendégeket illeti, a Puskás Akadémia a kezdeti gyengélkedést követően kezd belejönni, az elmúlt három tétmeccséből kettőt megnyert (Siófok, Mezőkövesd), egyen pedig döntetlent játszott (Fehérvár). Ugyanakkor valamennyi találkozójában közös, hogy nem kapott gólt, avagy immáron 318 perce érintetlen a felcsútiak hálója.

A vendégek a hét lejátszott meccset (a Fradi elleni bajnokijuk elmaradt) követően 13 ponttal az ötödik helyen tanyáznak, azonban a harmadik pozícióban lévő paksiaknak is ennyi egységük van. A helyzetkihasználásuk miatt tartanak egyébként ott ahol, minderre Hornyák Zsolt is kitért, aki az elmúlt kéthétben ezen probléma megoldására fektette főként a hangsúlyt a tréningeken.

Kemény meccs vár a Puskásra. - Fotó: MTI

Mindkét oldalon kőkemény eredménykényszer van, mind az MTK, mind a Puskás Akadémia csak a győzelemmel lenne elégedett pénteken. Emiatt akár ki is szakadhat a gólzsák, de a felek eddigi produkciója alapján nem fogadnánk találatokra, szerintünk szögletekben lehet az érték.

A támadófoci borítékolható, főleg, hogy a hazaiakat minden bizonnyal megdobja az edzőváltás. Mindez pedig magában hordozza a sok sarokrúgást, a line-t pedig mindössze 9,5-re lőtték be a bukmékerek.

Az MTK közel öt (4,5), míg a Puskás Akadémia bőven öt feletti (5,3) szögleteket hoz össze idén az NB I-es meccsein. Mindezen túl, tavaly mind a három egymás elleni bajnokijuk (10, 12, 11) alkalmával rendre elértek legalább 10 sarokrúgást, avagy szerintünk nem volna meglepő, ha a felek ezúttal is két számjegyű szögletet hoznának össze.

{"headTitle":"MTK - Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-15 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szögletrúgások száma 9,5 felett","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612115] 2021-10-15 20:00:00 MTK Budapest - Puskás Akadémiax;

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.
unibet
megosztom