Tenisz

Nem kérünk sokat és így is 1.78-szoros pénz ütheti a markunkat

 • Cesc18
megosztom

A US Open-címvédő Daniil Medvedev kiesésével Alexander Zverev lett az Indian Wells-i trófea első számú favoritja. Nem vár azonban könnyű menet a németre a hét hátralévő részében.

Nincs hiány meglepetésekből a héten Indian Wellsben, de a csillaghullás ellenére az alsó ágon még összejöhet a legnagyobb presztízsű elődöntő, vagyis Alexander Zverev és Stefanos Tsitsipas ütközete.Mindketten masszív favoritként várják a pénteki negyeddöntőjüket, ám egyikük sem veheti félvállról az ellenfelét. Különösen igaz ez a németre, aki Taylor Fritztől egyrészről kapott már ki, másrészről idén Wimbledonban is csak nagy nehézségek közepette tudta átrágni magát rajta. 

Tény, hogy Zverev egészen zseniális teljesítményt nyújtott az elmúlt bő két hónapban, hiszen a 21 kemény pályás meccséből 20-at sikerrel vívott meg - egyedül egy Novak Djokovics elleni döntő szettes veresége van, amit azért meg lehet bocsájtani. 

A németnek az utóbbi időben olyan tornákon is szaladt a szekere, amelyeken korábban nem brillírozott. Ilyen egyébként Indian Wells is, ahol 2016-ban volt egy nyolcaddöntője, az azt követő három évben viszont a harmadik körnél tovább nem tudott jutni. 

Ez a negyeddöntő tehát a legjobb Indian Wells-i eredménye, éppúgy, mint Fritznek. Sőt az amerikainak ez még egyetlen Mastersen sem jött össze korábban, szóval nagy tornát fut. 

Fritznek egyébként ez kaliforniai srácként a hazai versenye, így extra motiváltan játszik. Ez meg is látszik a teljesítményén, ami össze sem hasonlítható azzal, amit az elmúlt jó néhány hétben láthattunk tőle. Nem kis fegyvertény, hogy úgy jutott el idáig, hogy még szettet sem veszített, pedig olyan ellenfelekkel csapott össze, mint Brandon Nakashima, Matteo Berrettini és legutóbb Jannik Sinner. 

A fogadóirodák kivétel nélkül mind a három meccsén underdognak hozták ki, ám hiába borította háromszor is a papírformát, elég magas, kerek 5.00-ös szorzót kapott Zverev ellen. 

Érdekes meccs lesz az egyszer biztos, hiszen Fritz nagyon elszánt, ugyanakkor kérdés, hogy játékban a német fölé tud-e kerekedni. Zverevet nagyon elkapta a gépszíj, az előző körben sem sokat kérdezett Gael Monfils ellen, gyakorlatilag egy óra alatt eltakarította a franciát az útból. 
 

Mire fogadjunk?


Valószínűleg élőben egy fél szettet követően már okosabbak leszünk, hogy Fritz mennyire tud meccsben lenni. A korábbi ütközeteik alapján benne van egy szorosabb küzdelem, ám ennyire összeszedett Zverevet talán még soha nem láthattunk, így nem biztos, hogy okos dolog a korábbi meccseikre alapozni. 

Előzetesen egyetlen tippötletünk van, ami nem más, minthogy 4 játékot követően 2-2-re állnak majd. Arra bazírozunk, hogy a mérkőzés elején talán még nem jön ki a különbség és a lassabb kemény pálya ellenére képesek lesznek lehozni 2-2 szervagémet. Erre a Bwinnél egy jó kis 1.78-as oddsot kapunk, ami veri a legtöbb iroda számait.

{"headTitle":"Taylor Fritz - Alexander Zverev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-15 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Állás 4 játék után: 2-2","odds":"1.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom