Darts

Tétünk 12-szeresét hozhatja egy Price-parádé

megosztom

Pénteken a felső ági első körös összecsapásokkal folytatódnak a salzburgi darts Európa-bajnokság küzdelmei, avagy bemutatkozik Gerwyn Price és Michael van Gerwen is az osztrák publikum előtt.

Nagyszerűen fest a második játéknap menüje, hiszen a nagyágyúk mellett például láthatjuk azt az Adam Gawlast, aki Budapesten belopta magát a magyar szurkolók szívébe. Remek képességű, laza srác, aki nagy dolgokra hivatott. A sorsolással volt is szerencséje, meg nem is, hiszen Joe Murnan személyében egy abszolút verhető ellenfelet kapott, ugyanakkor utána jó eséllyel a világelső Gerwyn Price-szal kell majd megmérkőznie.

Miután a fogadóirodák közel 50-50-re hozták ki az esélyeket Murnan ellen, így kerek duplázóért megér némi szotyipénzt a tehetséges cseh dartsos nyeretése. 

Az est egyik legizgalmasabb meccsét vívhatja majd Krzysztof Ratajski és Danny Noppert. Mindketten egy jó World Grand Prix-t raktak össze és egyaránt a későbbi bajnok Jonny Claytonba tört bele a bicskájuk. De a forma és az önbizalom rendben van mind a lengyelnél, mind a hollandnál, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha ez a találkozó elmenne döntő legig. Erre a Bwin 3.50-szeres kasszát fizet.

Kíváncsian várjuk, hogy mire megy majd egymás ellen Michael Smith és Ryan Searle. Papíron benne van, hogy hatalmas tűzijátékot rendeznek, ugyanakkor nyáron a World Matchplayen is összefutottak és akkor csalódás volt a meccsük. A World Grand Prix-n mutatott formájuk alapján inkább Searle felé billen a mérleg nyelve, de győztesre nem mernénk tippelni. Amiben viszont lehet fantázia, hogy a "Heavy Metal" dob egy 94.5-nél magasabb kiszállót, miután múlt héten egészen magas pontszámokról is be tudta fejezni. 

Az est második felében érkezik majd a színpadra Michael van Gerwen és Gerwyn Price, akik közül egyértelműen a walesi lehet elégedettebb a World Grand Prix-n elért eredményével. Noha Price nem tudta megvédeni a címét, de egy klasszis játékot nyújtó Clayton ellen kapott ki a döntőben, míg Van Gerwen nem kis meglepetésre maradt alul Nopperttel szemben az első körben. 

Váratlan vereség volt ez a hollandtól, hiszen a szeptemberi teljesítménye kifejezetten meggyőző volt és mindenhol arról cikkeztek, hogy kezd visszatérni a régi formája. Kíváncsian várjuk, hogy Salzburgban milyen játékot nyújt majd. Egyébként Boris Krcmar ellen kezd, aki azért képes megráncigálni akár a nagy sztárok bajszát is. Szóval nem biztos, hogy annyira egyszerű lesz ez a nyitómeccs Van Gerwennek, mint azt az 1.19 - 4.50-es oddspár sugallja...

Price-nak viszont valószínűleg nem okoz majd problémát Ritchie Edhouse legyőzése, aki ugyan egy rutinos játékosa a mezőnynek, de a walesi ellen nem igazán lehet 88-92 közötti körátlagokkal operálni, márpedig az angol általában ebben a tartományban mozog.

Price-ban bármikor benne lehet egy csúnya mészárlás, így némi apróval megtámogatjuk a söprést 12-szeres pénzért cserébe. 

Az első körös meccsek sorát Damon Heta és Gabriel Clemens ütközete zárja, amelyen az ausztrál három 180-nal már boldoggá is tenne minket. Heta esetében megfigyelhető, hogy a tornák elején igencsak megszalad a keze és nem spórol a maximumokkal és miután a német ellen alaphangon 9-10 leg várható, így behúzzuk a 2.5 overt. 

{"headTitle":"Európa-bajnokság, 1. kör","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-15 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gawlas nyer","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Ratajski - Noppert 10.5 leg felett","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Searle dob egy 94.5-nél magasabb kiszállót","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Price 6-0","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Heta 180-as dobásainak száma 2.5 felett","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkor összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom