Átigazolás

Új favoritja van a Newcastle kispadjának

  • mr.blonde
megosztom

Mennek a találgatások a Newcastle United következő menedzserét illetően, ezúttal egy korábbi legenda került a középpontba.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be róla, hogyan is állnak a Newcastle United következő menedzserének szorzói. Mint ismert, a Szarkák a szaúdi koronaherceg személyében egy multimilliárdos új tulajdonosra tettek szert, akinek színre lépésével véget érhet a szerény korszak és valami egészen új veheti kezdetét. 

A játékoskeret megerősítésére már most januárban lehet számítani, ebben a cikkünkben pedig össze is szedtük, kik lehetnek azon a spílerek, akik a Newcastle kivetheti a hálóját a téli átigazolási időszakban. 

Mivel a Newcastle jelenleg csak a 19. helyen áll a tabellán, a jelenlegi mesternek, Steve Bruce-nak tulajdonképpen meg vannak számlálva a napjai. Az eredmények mellett ellene szól, hogy a szurkolók körében sem igazán népszerű, így pedig, hogy megnyílt a pénzcsap, reális, hogy hamarosan egy nagyobb név üljön le a Szarkák kispadjára. 

A fogadóirodák szorzói alapján a hét elején még a Glasgow-t irányító Steven Gerrard volt a legnagyobb esély a posztra, megelőzve Graham Pottert és Antonio Contét. Ám a liverpooli legenda nemrég lenyilatkozta, nem szeretné és nincs is oka elhagyni a Rangerst. 

Mostanra azonban változtak az erőviszonyok és bár Conte még mindig benne van a TOP3-ban, az élen két új szereplő nevét olvashatjuk. Az oddsok alapján a legnagyobb esélye a munkára Brendan Rodgersnek van, aki viszont jelenleg a Leicester Cityt irányítja. Rodgers személyiségét ismerve nem látjuk annyira megalapozottnak, hogy faképnél hagyja azt a csapatot, amellyel az elmúlt időszakban oly' szép eredményeket tudott elérni. 

Sokkal reálisabb lehet a második legkisebb szorzóval bíró Frank Lampard szerződtetése. A Chelsea-től ugyan idő előtt távoznia kellett, de az egykori kiváló középpályás nem bukott edzőként élt a köztudatban, népszerűsége pedig egész Angliában kimagasló. Lampard jelenleg felnőtt csapat nélkül van, vagyis könnyen mozdítható, így szerintünk esélyesebb, mint Rodgers a posztra. 

Sokat emlegeti az angol sajtó Lucian Favre nevét is, akire jelenleg 6-szoros szorzót kínál az Unibet.  A jelenleg munka nélküli edzők közül Zinedine Zidane (@22.00) és Arséne Wenger (@34.00) neve is megtalálható a listán, de ez inkább csak fikció, mintsem realitás.

Ha minket kérdeztek, most egy Lampard-Conte duóra szavaznánk, akik közül ki kerülhet a befutó. 

Te kire fogadnál? 

{"headTitle":"A Newcastle United következõ állandó vezetõedzõje","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-12-22 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Brendan Rodgers ","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Frank Lampard ","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Antonio Conte ","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Lucian Favre ","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Steven Gerrard ","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom