Premier League

Közel duplázós tippünk van a Newcastle-Tottenhamre

 • Tomihmv
megosztom

Egy mondhatni erős tippet találtuk a felek vasárnapi csörtéjére.

Vasárnap két meccs került terítékre a Premier League-ben, amelyek közül a zárómérkőzést Newcastle-ben rendezik, ahova a Tottenham látogat. A bukmékerek a vendégek felé húznak, háromesélyben átlagosan bő kétszeres szorzón lehet fogadni a londoniakra.

3610005

Noha most perpillanat a csapból is az folyik, hogy a Newcastle együttesét felvásárolta egy szaúd-arábiai cégcsoport és végtelen pénz áll rendelkezésre a Szarkáknak, azonban a legutóbbi meccsükhöz képest gyakorlatilag semmi sem változott náluk. Nem érkeztek új játékosok, edző, továbbra is vannak hiányzóik, avagy perpillanat még abból kell főzniük a Tyne-folyó partján, amilyük van.

A formájuk ritka pocsék, a fordulót megelőzően, három pontot gyűjtve, a 19. kieső helyen tanyáztak. Győzniük nem sikerült még idén a PL-ben, sőt tétmeccsen sem, hiszen az Angol Ligakupából büntetőkkel kiestek a Burnleyvel szemben.

Jól jött tehát a kéthetes szünet számukra, az új tulajdonos felkavarhatja az állóvizet, de nagy gödörben van a csapat. Mindemellett hiányzóik is lesznek bőven, Dummett biztosan nem lép pályára, mellette Willock, Wilson, Lascelles, Dúbravka és Woodman játéka is kérdéses, míg Almirón a dél-amerikai vb-selejtezők miatt késve ér vissza, így vele sem számol Steve Bruce.

A Tottenham sincs élete formájában, a jó szezonkezdést követően ugyanis visszaesett. Az első válogatott meccsek miatti szünet rosszul jött a londoniaknak, több rangadót (Chelsea, Arsenal) is elbuktak azt követően, azonban szeptember végén, október elején magukra találtak. A Murát 5-1-re verték a Konferencia Ligában, majd a bajnokságban az Aston Villát múlták felül 2-1-re.

Ugyanakkor ismét jött egy kéthetes pauza, a csapat fele szerteszét volt a világban, a kulcsjátékosok sokat játszottak, ráadásul Davinson Sánchez, Lo Celso, Romero és Emerson Royal például késve érnek vissza a dél-amerikai vb-selejtezőkről (vélhetően pihenőt kapnak), Sessegnon és Doherty sérült, míg Davies kérdéses.

22bet

Papíron a Tottenham az esélyesebb, de látva a hiányzóit, illetve, hogy a legutóbbi kéthetes leállást követően hogyan tértek vissza a fővárosiak (sima 3-0-s vereség a Crystal Palace otthonában), nem mernénk rájuk fogadni. Azonban a hazaiakban sincs különösebb érték, még úgy sem, hogy vélhetően a játékosokat megdobja az új tulajdonos érkezése.

Úgy véljük, hogy egy szoros, feszült, kemény 90 perc kerekedhet ki ebből a történetből, avagy büntetőlapokba lehet érdemes fektetni. A bukmékerek 3,5-nél húzták meg a határt, amit az előjelek, illetve a felek mostanság lejátszott meccsei alapján (tavaly 5-5, tavaly előtt 5 és 4 büntetőlap került kiosztásra bajnokijaikon) még úgy is zöldülhet, hogy Andre Marriner lesz a spori.

{"headTitle":"Newcastle - Tottenham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-17 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 3,5 felett","odds":"1.925","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3610005] 2021-10-17 17:30:00 Newcastle United - Tottenham Hotspurx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

megosztom