Európa Liga

Gólgálát várhatunk a Fradi csoportjában

  • varin
megosztom

A spanyol-német összecsapáson merünk fogadni a bukik által kicsit leírt hazaiakra is.

A csoport erősorrendjét és állását nézve nincs talán hatalmas tétje, de azért érdekes lehet az első hely szempontjából a Real Betis-Bayer Leverkusen találkozó. A spanyol és a német gárda valószínűleg egymás között dönti el a négyes győztesének kilétét, az oddsok alapján a favorit pedig a gyógyszergyári alakulat.

3714190

Még úgy is, hogy a Leverkusen egy nagyon csúnya verésbe szaladt bele hétvégén, a Bayern München öt lőtt góllal távozott a BayArenából. Persze nyugodtan mondhatjuk, hogy Lewandowskiék egy teljesen más ligában játszanak, nem kell igazán sem komolyan venni, sem túlreagálni azt az eredményt. A Leverkusen parádés szezont fut, a hétvégi vereséget megelőzően zsinórban úgy nyertek öt meccset Schickék, hogy ezen 14 gólt szereztek, így a jó forma adott.

A Betisnél nemkülönben pozitív a helyzet, hiszen a bajnokságban elfoglalt 8. hely, a két EL-győzelem és úgy összességében az elmúlt másfél év jól alakul Sevilla zöld felében. Az andalúzok hiányzók terén is jobban állnak, hiszen a kérdéses Victor Ruiz mellett mindenki bevethető, míg a németeknél Palacios és Aránguiz továbbra sem bevethető.


>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Ha csak abból indulunk ki, hogy a két csapatnak milyen lehetőségei vannak a bajnokságban és hogyan is álltak a Ferencváros elleni meccshez, mi itt ilyen oddson inkább a spanyolokra fogadnánk.

Adott két jó formában lévő, önbizalomtól duzzadó gárda és azért relatíve alacsony tét. A Betis számára vonzóbb most ez a nemzetközi kupaszereplés, hazai pályán pedig nem valószínű, hogy vereséget szenvednek Joaquinék. Mindezt viszont egy jó kis látványos 90 perc alkalmával kéne abszolválják.

{"headTitle":"Real Betis-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-21 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: 1x + 1 gól felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3714190] 2021-10-21 18:45:00 Real Betis - Bayer Leverkusenx;
megosztom