Európa Liga

Egyszerűsítettük a képletet a Lokomotiv-Galatasaray meccsre

  • Cipolla
megosztom

A Galatasaray a továbbjutásért, míg a Lokomotiv az életben maradásért tehet egy nagy lépést csütörtök este.

Totálisan háromesélyes a Galatasaray orosz fellépése, ahogy a fogadóirodák oddsaiból is látszik. Még enyhe favoritot is nehéz megállapítani a csütörtök esti találkozóra, mi mégis állást foglalunk az egyik fél javára.

3714202

Finoman szólva nem a Lokomotiv Moszkva szezonja az idei egyelőre. Az előző szezon bronzérmese egyelőre csak szenved, bár a bajnokságban az ötödik helyezés még így is hízelgő a fővárosi alakulatnak, főleg annak fényében, hogy 11 meccsen csak négy győzelemig jutottak. A gyenge játék nem is maradt következmények nélkül, a korábbi fehérvári edző, Marko Nikolic számára véget ért az orosz munka, mivel a válogatott szünet alatt megköszönték a munkáját a szerb mesternek. Az áttörés az új edzővel a bajnokságban nem következett be, 2-2-es döntetlennel folytatták a Rubin Kazany ellen múlt hétvégén.

Az EL-ben sem rózsás az oroszok helyzete, két meccsen mindössze egy egységet gyűjtöttek de az egy megszerzett pont a Marseille ellen is inkább a szerencse és a hősies védekezés keveréke volt, mintsem a megérdemelt döntetlen. A Lazio elleni 2-0-ás vereség is a minimum különbség volt a játék képe alapján.

Eltiltás után visszatérhet Nair Tiknizyan, ennek ellenére a hiányzók listáján sorakoznak a nevek. Maciej Rybus, Tin Jedvaj, Murilo Cerqueira, Stanislav Magkeev és Anton Miranchuk játékára sem számíthat Markus Gisdol, újdonsült vezetőedző.


>>>Fogadj az Európa Ligára és
szerezd meg a 3000 forint értékű ingyenes fogadást<<<


A Galatasaray háza táján jóval nyugodtabbak a viszonyok, Fatih Terim vezetésével bár nem kezdett erősen a bajnokságban a Galata, az elmúlt három meccset be tudták húzni, míg az EL-ben összegyűjtött négy egységgel listavezetők, ami szintén bizakodásra adhat okot.

Két hiányzóval kell megküzdeniük a törököknek, Sacha Boey és Arda Turan nem lesz bevethető sérülés okán, eltiltottjuk nincs, így a megszokott csapaton nem kell változtatnia Terimnek, hiszen régóta a maródiak listáját erősíti a két játékos.

Mire fogadjunk?

Ahogy az előzetesünk elején is jeleztük, abszolút háromesélyes találkozó, így mi egyszerűsítjük a képletet és kivesszük az opcióból a Galatasaray győzelmét, hiszen ha nyerne a Galata a pénzünket visszakapnánk. A bwin irodában így arra az eldöntendő kérdésre keressük a választ, hogy Lokomotiv vagy döntetlen lesz a találkozó vége, ahol mi az utóbbi felé hajlunk. Nem érezzük azt az orosz csapatban, hogy meg tudja verni a törököket, de az oroszoknak lehet annyi tartása, hogy egy pontot otthon tartsanak. A tippünkre így is duplázó felett kapunk, ráadásul a Galatasaray az egy ponttal egy újabb lépést a továbbjutás felé.

{"headTitle":"Lokomotiv Moszkva - Galatasaray","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Galatasaray nincs fogadás: Döntetlen","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3714202] 2021-10-21 21:00:00 Lokomotiv Moscow - Galatasarayx;
megosztom