Európa Liga

2,65-szörös tippünk van a Frankfurt meccsére

  • gb1
megosztom

A hétvégén 22 meccses hazai veretlenségi szériája szakadt meg a Sasoknak, csütörtöki vendégük pedig szárnyal.

Szerezz 3000 forint értékű ingyenes fogadást a Bwinen!

Több érdekes meccs is található a csütörtök esti EL-menüben, ahol többek között a D-csoportot vezető Olimpiakosz a Deutsche Bank Parkban vendégeskedik. A görögök eddig mind a két összecsapásukat behúzták a kontinens második legrangosabb kiírásában, így talán a bukik kicsit alábecsülték őket.

3714250

Csapathírek
 

Főleg, hogy az új korszak minden, csak nem zökkenőmentes Frankfurtban. Oliver Glasner csapata mondjuk az EL-ben négy pontot gyűjtött és veretlen, de a teljesítmény igen rapszodikus. Otthon 22 meccses veretlenségi széria szakadt meg a Hertha elleni 2-1-es zakóval és mi sem szemlélteti jobban a hullámzó formát, hogy előtte a Bayern Münchent verték idegenben. 

Tudtad? Az Antwerpen elleni 2-1-es siker előtt zsinórban hat döntetlent játszott a Frankfurt!

Az Olimpiakosz a Giannina legyőzésével folytatta veretlenségi szériáját a bajnokságban, ahol hat kör alatt 14 pontot és 10-3-as gólarányt tud felmutatni. Az EL-ben is tökéletesen rajtoltak és különösen nagyot szólt a Fener 3-0-s legyőzése idegenben. A német foci kedvelői találnak pár ismerős arcot a kezdőjükben, mint az egykori dortmundos Papastathopoulos vagy a Mainzban is megfordult Kunde.


>>>Fogadj az Európa Ligára és
szerezd meg a 3000 forint értékű ingyenes fogadást<<<


A görögöknél Ruben Semedo és Fortounis nem bevethetők, a hazai oldalon pedig nincs újdonság a sérültek tekintetében - Rode, Lenz és Barkok vannak kényszerpihenőn. Paciencia ellenben a kezdésért küzd, miután a hétvégén a padról beállva volt eredményes a berliniek elleni vereség alkalmával. 

361170
Tudtad? Az Olimpiakosz utóbbi 8/7 Európa Liga-meccse overes eredménnyel zárult!


Mire fogadjunk?

A vendégek szorzója ütemesen esni kezdett, ami nem csoda, hiszen nagyon egyben van a kilenc meccse veretlen gárda. A Frankfurt ugyan erősebb keretügyileg, de osztrák mesterének egyelőre nem sikerült stabilitást hozni, így nagyon is benne van, hogy pontokat veszít csütörtökön. Mindezek alapján az alábbi tippet vesszük ki, amely csak hazai győzelemnél úszna el.

{"headTitle":"Frankfurt-Olimpiakosz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Döntetlen - Olimpiakosznál a tét visszajár","odds":"2.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3714250] 2021-10-21 21:00:00 Eintracht Frankfurt - Olympiacosx;
megosztom