Európa Liga

5.50-szeres szorzójú tippünk is van a West Ham meccsére

 • Tomihmv
megosztom

A londoniak hétközben a Genk együttesét fogadják az Európa Ligában.

Csütörtökön alaposan belehúznak az Európa Ligában, temérdek harmadik körös csoportmeccs kerül terítékre. A megannyi találkozó közül elsőként a West Ham-Genk ütközettel foglalkozunk, amely csata a fogadóirodákban igen egyértelműnek tűnik, hiszen átlagosan 1.35-szörös pénzért fogadhatunk a hazaiakra háromesélyben.

3714214

Az angolok az utolsó öt tétmeccsükből négyet is behúztak, a szünet előtti, Brentford elleni botlást (1-2) követően vasárnap 1-0-ra tudtak nyerni az Everton otthonában, avagy jó passzban várják a kupameccsüket. Az EL-ben egyébiránt százszázalékosak Moyesék, a Dinamo Zágrábot és a Rapid Wient is egyaránt 2-0-ra győzték le.

Hiányzójuk sincs túl sok, biztosan csak Fredericks és komolyabb meccsen eddig szóhoz sem jutó Král marad ki, Coufal, Soucek és Noble játéka kérdéses, de meglepő volna, ha legalább az utóbb említett két játékos nem lépne pályára csütörtökön.

Ami a vendégeket illeti, a Genk pocsék formában van, az elmúlt öt tétmérkőzéséből négyen is kikapott, perpillanat zsinórban három zakóval a háta mögött utazik Londonba. A Dinamo Zágrábtól könnyed, 3-0-s vereséget szenvedett hazai pályán, majd a belga bajnokságban az Eupen (2-3) és a Chareleroi (0-2) együtteseitől is kikapott, utóbbitól a kéthetes leállást követően.

Jó hír ugyanakkor a kék-fehérek számára, hogy egyedül a horvátok ellen kiállított Daniel Munozra nem számíthatnak.

betclic

A felek közt jelentős minőségbeli különbség van a Kalapácsosok javára, a formájuk is jobb, mindemellett hazai pályán játszhatnak. Avagy szerintünk a hazai siker és a gólok sem maradnak el, így pedig megpróbáljuk a West Ham győz és több, mint 2,5 gól születik a meccsen opciót közel kétszeres szorzón.

Mindemellett pedig gólszerzőre is fogadunk. A hazaiaknál ugyanis az egyik középpályás, Declan Rice parádés szezont fut, folyamatosan kezdőként kap lehetőséget, minden bizonnyal csütörtökön is így lesz. Mindemellett az EL-ben eddig mindkét meccsén betalált, erre most is van esélye, így 5.50-szeres szorzón meglövetjük az angol válogatott játékost.

{"headTitle":"West Ham - Genk","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-21 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"West Ham nyer és több, mint 2,5 gól a meccsen","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Declan Rice bármikor gólt szerez","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}
[3714214] 2021-10-21 21:00:00 West Ham United - Genkx;

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

megosztom