Angol foci

Újabb kötelezőjéből profitálnánk a Chelsea-nek

  • Cipolla
megosztom

A hétközi Malmö elleni 4-0 után a PL sereghajtója látogat a Stamford Bridge-re.

Ahogy mondani szokták, a Chelsea-Norwich a klasszikus országos egyes kategória, hiszen a listavezető a sereghajtót látja vendégül. Az oddsokból is ez látszik, sokat nem lehet kaszálni egy esetleges londoni sikerrel szombat kora délután.

3610012

A hazaiak nyolc kör után 19 ponttal állnak a PL élen, de nagy a tülekedés az élbolyban, így kíváncsian várhatjuk, hogy meddig jutnak a londoniak az idei évben. A legutóbbi fordulóban erősen fogta a Kékek kezét Fortuna, hiszen a Brentford óriási nyomás alá helyezte városi riválisát. Bár a meccset 1-0-ra behúzta a Chelsea, abszolút benne volt a pakliban legalább az iksz, de Mendy megvédte mindhárom pontot a londoniaknak. Szerdán jött a BL, ahol egy könnyed 4-0-lal gázoltak át a Malmö együttesén. Sok kérdés nem férhetett a győzelemhez, más kávéház a két együttes, ami a pályán meg is mutatkozott.

Ennek ellenére azért nem minden rózsás Tuchel együttesénél. Romelu Lukaku formája visszaesett, ezt pedig a menedzser a túl sok játékperccel indokolta meg, bár még így is a kezdőben kapott helyet a svéd bajnok ellen. Az élet végül megoldotta a pihentetését a belga csatárnak, mivel Wernerrel együtt megsérültek szerdán és még az első félidőben mindkettejüket le kellett cserélni. Ez egyben azt is jelenti, hogy Havertz bekerülhet a kezdőbe, aki egy góllal kivette a részét a szerdai gálából. Jó hír, hogy a védelembe visszatérhet Antonio Rudiger, így gyakorlatilag mindenki bevethető a hátsó szekcióban.

A vendégeket mindenki biztos kiesőnek vélte a szezont megelőzően, egyelőre úgy tűnik, hogy megvalósulni látszik az idény eleji jóslat. Nyolc meccs alatt szerzett két egység és két (!) rúgott gól egészen botrányos, igaz az első négy körben négy rangadóba szaladt bele az újonc, ahol könnyűnek találtatott. A legutóbbi két meccsen viszont összejött két 0-0 is a Burnley illetve a Brighton ellen, így legalább a védelem kezd kicsit stabilizálódni. 

Biztosan nem léphet pályára Billy Gilmour, aki a Chelsea-től érkezett kölcsönbe, így szerződése szerint az anyaklub ellen nem játszhat. Továbbá Christoph Zimmermann, Przemyslaw Placheta és Sam Byram sem lesz bevethető, de egész évben a maródiak táborát erősítik mindhárman, így Farke már megszokhatta ezt a helyzetet.

Mire fogadjunk?

Bár a Chelsea két kezdő csatára sem léphet pályára, nem látjuk, hogy épp most támadna fel a Norwich. Mivel a védelem rendben van Tuchel fiainál, így megkockáztatjuk, hogy nullára nyerik a találkozót. A Norwich borzasztó támadójátéka minden alapot megad nekünk ehhez a tipphez, ráadásul a Chelsea is mindössze három gólt kapott 8 kör alatt. 

{"headTitle":"Chelsea - Norwich","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-22 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Csapat 1 nullra nyer","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
22bet
[3610012] 2021-10-23 13:30:00 Chelsea - Norwich Cityx;
megosztom