NB I

A Puskás elfújhatja Huszti hattyúdalát Debrecenben

 • varin
megosztom

Ha a Loki ismét vereséget szenved, könnyen edzőváltás következhet a Hajdúságban.

Tovább folytatódott hétvégén a Debrecen gyatra szériája, a Loki ezúttal Mezőkövesden bukott el egy hatpontos kiesési rangadót. Mivel a Gyirmót jó formát mutat, az Újpestet kár leírni, míg a Mezőkövesd és az MTK új trénerrel támadhat fel, lassan igen komoly problémája lesz a forduló előtt csak jobb gólkülönbsége miatt nem kiesőhelyen lévő Lokinak. Huszti Szabolcs fiaira ráadásul egy igen nehéz 90 perc vár vasárnap a Puskás Akadémia ellen.

3612121

Immár három mérkőzés óta nyeretlen a Loki, de ha azt nézzük, hogy a Gyirmót ellen is csak egy értékelhető félidőt produkáltak a piros-fehérek, akkor nem véletlenül erősödtek fel az edzőváltást követelő hangok. Mezőkövesden a DVSC fontos pontokat hagyott ott, ráadásul a játék megint a gyengébb hetek produktumát ismételte, így 9 pontjával már gyakorlatilag kiesőhelyen áll a csapat.

Jó hír lehet azonban a Huszti-Toldi duónak, hogy Dzsudzsák Balázs és Sós Bence is letöltötték eltiltásukat, így a Puskás ellen már pályára léphetnek. Kell is a rutinos duó segítsége, hiszen egy éppen formába lendülő felcsúti csapat látogat a Nagyerdőbe.


Fogadj 20-szoros oddson az NB I vasárnapi rangadójára az Unibeten!
 

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 2.700 HUF).
   
 • Fogadj az FTC-MTK NBI-es mérkőzésen teljes játékidőre háromesélyben (1X2).
   
 • A maximiális tét 500 forint, a maximális nyeremény 10 000 forint. 
   
 • A fogadásból származó nyeremény készpénznek minősül, forgatást nem igényel.
   
 • Ez az ajánlat nem kombinálható más üdvözlő bónuszokkal.
   
 • Az ajánlat csak új játékosok számára elérhető kizárólag ezen a linken

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 20-szoros oddsot az FTC-MTK meccsre!


Hornyák Zsolt csapata igen vegyes szezont produkál eddig, ha megnézzük az eredménysort, azt láthatjuk, hogy az idénybeli nyolc bajnokijukból az aktuálisan vendég csapatok 19 pontot is szereztek a 24-ből, ami jó ómen lehet a csapatnak. A felcsútiak idén már nyerni tudtak az Újpest, a ZTE, a Gyirmót és az MTK otthonában is, míg a MOL Vidi pályájáról egy 0-0-val távoztak, ám mint azt Csirmaz István is elmondta, nem lesz könnyű mérkőzés, mert ez a Loki kétségtelenül egy masszív, kemény ellenfél.

A debreceniek hazai pályán lényegesen nagyobb erőbedobással futballoznak, ezt láthattuk Dzsudzsák Balázs vehemens játékán is, melynek végül egy megkérdőjelezhető kiállítás lett a vége. A puskaporos levegő ezúttal is meglehet, hiszen az ezerfejű egyre elégedetlenebb az újonc teljesítményével, így érdemes lehet a lapos fogadásokat górcső alá venni.

A Loki hazai pályán sorrendben 3, 2, 3 és 7 lapot kapott, míg a felcsútiak idegenben 3, 2, 1, 4 és 3 figyelmeztetést, vagyis számíthatunk azért 5-6 sárgára ezúttal is.

Az Unibet 5.5-es határában sajnos nincs igazi érték, de mi több figyelmeztetést írnánk jóvá a hazai csapatnak, amely számára kétségtelenül nagyobb a tét. Mindemellett kivételesen igazi gólfesztivált sem várunk, a Loki védelme egyre egységesebbnek tűnik, ám a vendégek pontszerzése azért valószínűsíthető.

{"headTitle":"Debrecen-Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-24 13:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: x2 + 3,5 gól alatt","odds":"2.12","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=79076629&bid=36435","livebetLink":"","bookmaker":""},{"eventTitle":"Legtöbb büntetőlap: Debrecen","odds":"2.25","customLink":"https://b1.trickyrock.com/redirect.aspx?pid=79076629&bid=36435","livebetLink":"","bookmaker":""}]}
[3612121] 2021-10-24 13:30:00 DVSC - Puskás Akadémiax;
megosztom