Német foci

Négyszeres pénzért fogadhatsz a favoritra

  • gb1
megosztom

Már ha hiszünk a bukiknak, de kétségtelen, hogy az erőviszonyok alapján a Schalke lehet a befutó a másodosztályban.

Legutóbb a szezonrajt előtt elemezgettük a BuLi második vonalának esélyeit, azóta viszont hatalmasat fordult a világ. Egy dolog maradt azért, hiszen a tavaly kizuhant Schalke tartja első helyét a bukiknál, bár szorzója nem nőtt, hanem csökkent. Ez nem véletlen, hiszen a gelsenkircheni együttes jelenleg "csak" a harmadik helyet foglalja el a tabellán, bár a csak nem véletlenül van idézőjelben, mivel az idény első hét bajnokijából csupán hármat nyert meg a csapat. A felzárkózást immár megkezdték a Királykékek és a hétvégén aratott 3-0-s sikerrel immár a negyedik bajnokit zárták győzelemmel.

Az öröm nem tartott sokáig, hiszen a Német Kupa második körében kedden nem kis meglepetésre búcsúztak az 1860 München ellen!

A Bundesliga 2 élen ráadásul továbbra is az a St. Pauli áll, amely a fasorban nem volt a szezon előtti oddsok alapján, hiszen tavaly csak a 10. helyen zárt a hamburgi együttes. A liga kalózai eddig három alkalommal léptek fel az élvonalba, de a Bundesliga 2-t egyszer sem húzták be, mindig a második helyről hozták össze feljutást, legutóbb 2009/10-ben. Otthon különösen veszélyes a csapat, ahol a 6/6 győzelemmel áll, 19-3-as gólarányt tud felmutatni és ahol a városi rivális Hamburgot is 3-2-re legyőzte.

355135

Amint a tabellán láthatjuk, a Hamburg már hét-, a Werder pedig tízpontos lemaradást hozott össze az eddigi 11 kör alatt. Pedig még a szezon harmadánál sem járunk, de látszik, hogy zsinórban harmadik évben is teljesen borulhat a papírforma a ligában. Sok pénzt így érthető módon a Schalkéra sem mernénk pakolni, inkább lehet érték a favorit kontrázásában, elvégre tavaly a Bochum, előtte pedig a Bielefeld is az esélyeseket beelőzve happolta el az aranyat...

{"headTitle":"Német Bundesliga 2 2021/22 - Végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-29 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Schalke","odds":"4.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"St. Pauli","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Jahn Regensburg","odds":"7.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nürnberg","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hamburg","odds":"9.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Werder Bremen","odds":"13.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<

 

megosztom