NFL

Ha bejön az elméletünk, akkor a tétünk közel tízszeresét nyerhetjük

  • LuckyLuck
megosztom

Péntek hajnalban az Arizona és a Green Bay összecsapása nyitja az NFL alapszakaszának nyolcadik játékhetét.

Mindkét csapat szépen masírozik a rájátszás felé, hiszen a Sajtfejűek az első játékhéten elszenvedett vereség óta zsinórban hat meccset nyertek meg, míg a Pintyek 7-0-lal vezetik az NFC nyugati divízióját. A fogadóirodák szerint az Arizona marad is veretlen, ugyanis Vegasban -6.5 pontos favoritnak kiáltották ki. Az 50 pontos over/under line pedig azt sugallja, hogy aligha szenvedünk majd ponthiányban. 

Kissé talán furcsa lehet, hogy két ennyire jól szereplő csapat esetében 1 TD különbséget várnak a bukik, azonban a hazaiak a labda mindkét oldalán komoly minőséget képviselnek, így valahol érthető. Ráadásul Aaron Rodgersnek nem lesz egyszerű dolga tartani a lépést az ihletett formában játszó arizonai támadóegységgel, miután Green Bayben több elkapó is maródi. A legfontosabb kieső egyértelműen Davante Adams, de Allen Lazard sem tudja vállalni a játékot. 
 

Meg kell húzni a váratlant!


Maradt még így is veszélyes fegyver Green Bayben, például Aaron Jones-nak jó meccse lehet. Nem csak a futásaival, de elkapások után is képes lehet alkotni. Csak Jones azonban egyedül valószínűleg kevés lesz a győzelemhez. 

Ez az Arizona nagyon egyben van és Matt LaFleurnek kell valami furfangot vinni a játékba, amire kevésbé számítanak a hazaiak. Mi ki is találtuk a "nyerő húzást". 

Marcedes Lewis! A Packers második számú tight endje még nem szerzett idén TD-t és viszonylag kevés dolog szól amellett, hogy most fog. De nekünk van egy elméletünk. Azt gyorsan szögezzük le, hogy az Arizona védelme az egyik legjobb a TE-k levédekezésében. Ez nagyban köszönhető Isaiah Simmonsnak, aki a legtöbb szerelést mutatta be eddig a hazaiaknál. Valószínűleg nem is lesz túl jó meccse Robert Tonyannak, a Green Bay első számú tight endjének. 
 

>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Lewisra viszont talán kevesebb figyelem jut majd, és mivel Rodgers nem bővelkedik célpontokban, Tonyannak pedig alapvetően Simmonsszal kell majd megharcolni, így a Packers 89-ese lehet az említett furfang a játékban. Rutinban nem szenved hiányt, hiszen 2006-ban csatlakozott a ligához és hébe-hóba előhúzza Rodgers a red zone környékén. Tippünk, hogy bármikor a meccsen szerez egy TD-t.

{"headTitle":"Arizona Cardinals - Green Bay Packers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-29 02:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Marcedes Lewis bármikor TD-t szerez","odds":"9.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

megosztom