Serie A

Ha itt nem lesz lapzuhatag, hát sehol!

  • varin
megosztom

A múltban sok nagyon színes meccset játszott a Lazio és a Fiorentina, és most is minden adott ehhez.

Igazán nagy rangadó nélkül vágunk neki a Serie A 10., hétközi fordulójának sűrűjébe, ám azért a mostani cikkünk témája ígér izgalmas perceket. A Lazio-Fiorentina a Violák jó szereplése miatt titulálható rangadónak, így joggal várhatunk itt gólokat, lapokat és minden egyebet.

3657087

A két csapatnál uralkodó hangulat is ellentétes lehet, legalábbis ami a legfrissebb benyomásokat illeti. Hiába ugyanis az, hogy a Lazio legyőzte a címvédő Intert hazai pályán, amelyet nyugodtan aposztrofálhatunk meglepetésként, ezután Maurizio Sarri együttese egy négyessel távozott Veronából, ami nemvárt botlás. Ugyanez megvan persze a másik oldalon is, a Violák az újonc Venezia ellen kapituláltak általános meglepetésre, míg ezt egy Cagliari elleni, domináns 3-0 követte. 

A két gárda egyébként igen hasonlóan teljesít idén, a tabellán is csak egyetlen pont a különbség a felek között, a Lazio egy hazai sikerrel előzhetne is. Ha viszont ránézünk a Serie A állására, akkor bizony ez a Fiorentinának sokkal biztatóbb, Vlahovicsék 15 pontja lényegesen jobb teljesítmény, mint a Lazio 14 egysége.


>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Az elmúlt években fordulatos, jó kis meccseket hoztak ezek a párosítások, és bizony lapokból sem volt hiány. Példának okáért a két csapat utolsó négy bajnokiján összesen 5 piros lap került kiosztásra, ehhez pedig 13, 4, 9 és 9 lapok társultak, de láthattunk 8 lapos meccset 2018-ban, két pirossal fűszerezett 9 lapot szintén ebben az évben - tehát az alaphang adott.

Különösebben a mérkőzés játékvezetőjét, Giovanni Ayroldit sem kell félteni, aki idén 3 meccsen 15 lapnál jár a Serie A-ban úgy, hogy ebben volt egy Inter-Bologna (6-1) is. A fiatal, mindössze 30 éves sípmester tavaly is közel 5-ös átlagot dirigált a Serie A-ban, de a B-ben kereken 6 lapot adott meccsenként, ahogyan a karrierátlaga is közel van a 6-hoz.

A Fiorentina idén képes kemény meccseket játszani, a Laziónak pedig ritkán kell kétszer mondani a keménykedést, főleg egy megsemmisítő és kínos vereséget követően. Papíron tehát minden adott a lapokhoz, nem kell tartanunk attól, hogy sima meccs lesz, a spori és a csapatok is jók, így már csak a játékosoknak kell tenniük a dolgukat.

{"headTitle":"Lazio-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-27 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"5,5 lap felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Lesz piros lap","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Fogadásépítő: Lazio 2 lap felett + Fiorentina 2 lap felett","odds":"2.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657087] 2021-10-27 20:45:00 Lazio - Fiorentinax;
megosztom