Tipp

Így zsebelhetsz be tízezreket a csütörtöki Magyar Kupa-meccsel

megosztom

A megbetegedések miatt a tartalékcsapatból tölti fel a keretét a Diósgyőr a csütörtökön esedékes Magyar Kupa-meccsre.

Egy mérkőzés maradt csütörtökre is a Magyar Kupa fordulójából, méghozzá a Kazincbarcika - Diósgyőr találkozó. A borsodi rangadót a televízió is közvetíti, az izgalmakat pedig fokozza, hogy amíg a Kazincbarcika gőzerővel készül a meglepetésre, addig a miskolciaknál gondok akadnak.

Nagy kérdés, milyen összeállításban tud pályára lépni a Diósgyőr // fotó: dvtk.eu

"Bár a járványhelyzet kezdete óta a DVTK szigorú óvintézkedéseket vezetett be és minden központi rendelkezést betartott annak érdekében, hogy megvédje a sportolókat, a klub munkavállalóit, valamint a szurkolókat, sajnos ennek ellenére a napokban Diósgyőrbe is megérkezett a szezonális influenzával együtt a koronavírus-járvány 4. hulláma" - olvasható a DVTK hivatalos honlapján, ahol Benczés Miklós sportigazgató azt is közölte, nagy a bizonytalanság a csapat összeállítását illetően. "Néhány labdarúgónk és az első csapat mellett dolgozó munkavállalónk is betegséggel küszködött és küzd jelenleg is. A protokollnak megfelelően mindenkit leteszteltünk és több antigén teszt is pozitív kétes eredményt hozott. Bár most a sportolók és a szakmai stáb tagjainak egészsége a legfontosabb, nem felejthetjük el, hogy a következő napokban két rendkívül fontos mérkőzést is fogunk játszani, ezért kedden a DVTK tartalék csapatából többen is csatlakozhatnak az első kerethez. A következő napok tesztjeinek eredményétől és játékosaink egészségi állapotától függ, hogyan tudunk kiállni a Kazincbarcika és a Haladás elleni mérkőzéseken."

Frissítés: Kondás Elemér vezetőedző közlése szerint 10 játékosára nem számíthat a csütörtöki mérkőzésen, köztünk olyan alapemberekre.

A Kazincbarcika csapata tavaly még az NB II-ben szerepelt, de kiesett, így idén már az NB III Keleti csoportjában vitézkedik. Nem is megy rosszul a gárdának, hiszen 14 fordulót követően a második helyen áll, két ponttal lemaradva a listavezető BKV mögött, vagyis elég jó esélye van a borsodiaknak arra, hogy ismét feljussanak a másodosztályba.

Ami a kupameccset illeti, a KBSC-nek a DVTK hiányzóit is figyelembe véve talán több esélye lehet a győzelemre, mint azt a fogadóirodák jósolják. Nem árt azt sem megjegyezni, hogy a két klub kifejezetten jó viszonyt ápol egymással, 2020-ban egy szakmai együttműködési programot kötött a két egyesület.

{"headTitle":"Kazincbarcika - Diósgyőr ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-28 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kazincbarcika ","odds":"4.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Döntetlen ","odds":"3.78","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Diósgyőr ","odds":"1.71","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A mérkőzés esélyének a fogadóirodák a Diósgyőrt hozták ki, amelynek győzelmére 1.70 körüli szorzón lehet fogadni. A csapat helyzetét ismerve azonban nem kérdés, hogy a Kazincbarcika szorzójában komoly érték lapul, hiszen ha valóban foghíjas kerettel és felforgatott csapattal, a II-es csapatból álló játékosokkal állnak ki a vendégek, akkor bőven lehet keresnivalója a hazaiaknak.

Biztosat persze majd csak nem sokkal a mérkőzés előtt lehet tudni - az MLSZ adatbankjába a kezdés előtt 1 órával kerülnek fel a hivatalos kezdők -, de a Cash Out (korai kifizetés) funkciónak köszönhetően még időben kiszállhatunk a tippből, ha úgy tartja a kedvünk.

{"headTitle":"Kazincbarcika - Diósgyőr ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-28 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Továbbjut - Kazincbarcika ","odds":"2.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

A Betclicnél 2.85-ért kínálják a Barcika továbbjutását, ami remek lehetőség az iroda ingyenes fogadásának megjátszására.

A Betclic minden új regisztráló játékosának ugyanis maximum 20. 000 forint értékű Freebetet ír jóvá a számláján.

A FREEBET egy fogadási lehetőség, melyet kockázatmentesen használhatsz fel, az össze nagysága pedig akkora lesz, amekkora értékben fogadsz először a regisztrációd után.

Nincsenek durva megkötések, nincsenek apró betűs teljesíthetetlen követelmények, ez az ajánlat tényleg az, aminek látszik!

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

 

megosztom