Férfi kézi BL

Megúszta a poklot, így simázhat a Veszprém

megosztom

Veszélyes ellenfél a Dinamo Bukarest, de szurkolói nélkül talán mégsem okoz majd gondot a Veszprémnek.

Folytathatja BL-menetelését csütörtökön a Veszprém, amely este hét óra előtt nem sokkal Bukarestben lép majd pályára. A fogadóirodák szerint egyértelműen a magyar bajnok a találkozó esélyese, de a Dinamo idén már mutatott olyan jeleket, amelyek alapján az 1.20 körüli szorzó nem tűnik nagy üzletnek.


>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


A nyáron alaposan megerősített román bajnok, ugyan az öt forduló alatt mindössze egyetlen győzelmet aratott, de hazai pályán a Kielce ellen tette meg, ami mindenképpen figyelemreméltó. Szoros meccset tudott emellett játszani Barcelonában is, szóval fél vállról semmiképpen nem vehető ez a csapat.

Komoly segítséget jelenthet ugyanakkor a Veszprémnek, hogy a romániai vírushelyzet miatt a mérkőzést zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezik meg.

Ez azért egy magyar csapatnak nem jelent rosszat egy román kirándulás előtt.

A Veszprém teljesítménye folyamatosan javul, a Barcelona legyőzését követően a Portót és a Flensburgot is magabiztosan intézte el Momir Ilics együttese.

Mire éri meg fogadni?

A bukik +/-4,5 gólra húzták meg az egál line-okat a hendikepekre, ami első ránézésre jónak tűnik, bár a nézők nélküli mérkőzés a magyar csapatnak kedvezhet. Ha tartani tudja a Veszprém azt a szintet, amit az elmúlt hetekben, akkor tényleg csak a különbség mértéke lehet a kérdés, ugyanakkor ha dekoncentrált lesz a gárda, akkor megnehezítheti a saját dolgát.

Amiben sokat fejlődött a bakonyi csapat, az a védekezés minősége. A belső védő posztokon egyre jobban működik együtt Sipos, Ligetvári és Blagotinsek, a kapuban pedig Corrales egészen szenzációs formát mutat, talán jelenleg a világ legjobb kapusának nevezhetjük.

Ebből kiindulva próbálnánk meg leszorítani a bukarestiek góljait is. Ha egy Barcát, Flensburgot vagy Portót a Veszprém képes volt 30 gól alatt tartani, akkor a Dinamót is képes lehet, ezért a bukik által meghúzott csapat totálokat kontráznánk. A tipp leginkább akkor lehet veszélyben, ha sima meccset csinál ebből a randevúból a Veszprém, abban az esetben nem kizárt, hogy a védekezés mindkét oldalon laza és komolytalan lesz.

{"headTitle":"Dinamo Bukarest - Veszprém ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-28 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dinamo Bukarest góljainak a száma 29,5 alatt ","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Csapat 1 góljainak száma 30 alatt ","odds":"1.64","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom