Serie A

Tovább roboghat a nápolyi expressz

  • varin
megosztom

Országos 1-esnek tűnik a Napoli-Bologna, de önmagában a hazai nem fizet túl jól.

Nemsokára elkezdődik az az időszak, amikor megtudhatjuk, mire is képes a Napoli, hiszen a déliek a 13. fordulótól kezdve találkoznak az Interrel, a Lazióval, az Atalantával és a Milannal is, ám a hétközi fordulóban még egy megoldható küldetés előtt állnak Luciano Spalletti fiai. A tartalékos Bologna elvileg nem kéne komoly kihívást jelentsen hazai pályán, ám egy nagycsapatot nemrég alaposan megvicceltek Szinisa Mihajlovics tanítványai.

3657089

Akkor Arnautovicék a Laziót fektették kétvállra hazai pályán, ám a két világoskék csapat között azért most vaskos a különbség. A Napoli parádés formában van, még a római 0-0 sem igazán bajos eredmény, hiszen pontszámban a Bologna legyőzésével ismét a Serie A élére állhat a déli csapat. Hogy hol is van a Napoli erőssége, az nem egy megfejthetetlen talány, a 9 meccsen beszedett 3 találat brutális eredmény, ráadásul ezek a kapott gólok még pontba sem kerültek, hiszen minden alkalommal 2-1-re tudott nyerni Spalletti csapata.

A másik oldalon szó sincs parádés védelemről, bár önmagában a 9. hely nagyon szépen fest. A Bologna 19 kapott gólnál tart, emellé viszont annyit rúgtak, mint mondjuk az Atalanta vagy többet, mint a Juve és a Fiorentina.


>>> Bet365 bónuszkód és regisztráció <<<


Az előző körben egy jó kis 2-4-es eredményt hozott össze a Milan ellen hazai pályán, ám ez az eredmény két piros lappal is párosult, így most sem Soriano, sem pedig Soumaoro nem kezdhet a vendégeknél, ahogyan Bonifazi és Viola is sérült. Visszatérhet viszont a középpályára az a Schouten, aki az egyik legkeményebb eleme a Bolognának, őt mindenképpen érdemes lehet lapoztatni.

A Napolinál hasonlóan nagy problémák nincsenek, Spalletti valószínűleg azt a luxust is megengedheti, hogy Lozanót vagy Mertenst ne kezdesse, ezt a meccset kicsit visszafogottabb kezdővel is illene simán nyerni.

A Napoli véleményem szerint jelenleg messze EV felett fut, még a könnyű sorsolás ellenére is. Ám nem ez lesz az a meccs, amikor megszakad a széria, hiszen a Bologna azért idegenben nem egy acélos gárda. Ha nem számolunk a vendégektől góllal, elkaphatunk néhány eléggé value tippet, amelyek azért mégsem alacsony szorzósak, mint a sima Napoli-siker.

{"headTitle":"Napoli-Bologna","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-28 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Jerdy Schouten lapot kap","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Napoli nyer és 4,5 gól alatt","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Nem szerez mindkét csapat gólt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657089] 2021-10-28 20:45:00 SSC Napoli - Bolognax;
megosztom