Foci-vb 2022

Ez a legjobb lapos tipp a magyarok meccsére!

megosztom

San Marino ellen a magyar válogatott akár lap nélkül is lehozhatja a mérkőzést. Lapos tipp, közel duplázóért.

Könnyebb mérkőzést papíron elképzelni sem lehetne, Magyarország San Marinóval találkozik pénteken este. A miniállam ellen csak a különbség lehet kérdéses, ám ebben a cikkben nem a hendikepekkel, hanem inkább a lapokkal foglalkozunk, az ugyanis különösen izgalmas lehet egy ilyen találkozón.

3495370

Az első mérkőzés relatíve keményre sikeredett, a skót játékvezetőnek ugyanis hatszor is a zsebébe kellett nyúlnia. Négy hazai sárga mellett tőlünk Cseri Tamás és Botka Endre sárgultak be, a szabálytalanságok aránya pedig meglepően magas és kiegyenlített volt, 17-14 a kék-fehéreknek. Ez főleg azzal magyarázható, hogy viszonylag sokáig szoros volt a meccs, így pedig őrizhették a hazaiak a jó eredményt.

Pénteken a szlovák Filip Glova kapja majd a nemes feladatot, hogy levezesse a 90 percet, aki azért felnőtt szinten még a kevésbé rutinos sporttársak közé tartozik. Októberben egy Gibraltár-Montenegró vb-selejtezőt fújt, előtte főként a Nemzetek Ligájában, illetve barátságos mérkőzéseken dolgozott, viszonylag alacsony átlaggal.

unibet

Egy ilyen mérkőzésen rengeteg múlhat az eredmény alakulásán és azon, milyen hamar tesz tetemes előnyre szert a magyar csapat. Ami San Marinót illeti, az angolok ellen 0, a lengyelek ellen 4 és 0, az albánok ellen pedig 2 és 1 lapot szedtek be, vagyis nem tartoznak abba a kategóriába, mint mondjuk Andorra.

Ez egy jó lehetőség egy underes sporival, hogy a magyar csapat lehozza lap nélkül a találkozót, illetve San Marinótól sem várunk vagdalkozós futballt. 1.90-es szorzóért szerintem játszhatónak tűnik, hogy a magyar csapat maximum 1 lapot kap, míg a mérkőzésen maximum 4 figyelmeztetés lesz.

{"headTitle":"Magyarország-San Marino","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-12 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: Magyarország 1.5 lap alatt + a mérkőzés 4.5 lap alatt","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3495370] 2021-11-12 20:45:00 Magyarország - San Marinox;
megosztom