Foci-vb 2022

Folytassa, Dominik! - egy zsák pénzt kaszálhatsz Szoboszlai-góljával!

megosztom

Nagyon jól lehet keresni azzal, ha a Leipzig sztárja betalálna Lengyelország ellen is a magyar válogatott színeiben.

 

Az Unibet exkluzív akciójának keretén belül most 20-szoros szorzón fogadhatsz mind a három kimenetelre a lengyel-magyaron! Részletekért kattints ide!

 

Utolsó világbajnoki selejtezőjére készül a magyar válogatott, amely hétfőn este Varsóban vizitál. Jelen cikkünkben a meccsel kapcsolatos gólszerzőket vesszük górcső alá magyar részről.

3495372

A találkozónak nincs igazából tétje, a lengyelek a második helyen zárnak, míg a mieink minden bizonnyal a negyediken. A hazaiaknál ennek fényében Lewandowski és Glik játékát sem kockáztatják meg, avagy gőzerővel készülnek a pótselejtezőre.

Rossi mester ugyanakkor a legjobb kezdőjét küldi pályára, így többek közt Szoboszlai Dominik is szóhoz juthat. A Leipzig üdvöskéje most kezd igazán formába lendülni a szezonban, az elmúlt hat tétmeccsén öt gólt rámolt be, kettőt pénteken, San Marino ellen.


Tudtad? 

A BetClic 20.000 HUF kockázatmentes fogadást (FREEBET) biztosít számadra, ha a hatharom.com-on keresztül regisztrálsz, így például Szoboszlai góljával 110 ezer forint ütheti a markodat! 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt


Szoboszlai jobbal és ballal is bevette a miniállam kapuját, vagyis tényleg remek formában van, avagy bőven van esély a góljára hétfőn is. Partnerirodánk, a Betclic, 5.50-szeres szorzót kínál arra az esetre, ha betalál Dominik. Egyedül csatárunk, Szalai Ádám góljára fizetne kevesebb pénzt a bukméker (5.25 - a Mainz légiósa az odavágón eredményes volt). Egyébiránt,

ha a legértékesebbnek tartott magyar futballista szerezné az első gólt és nyerne válogatottunk, akkor a feltett tétünk 28-szorosát (!) kaphatnánk vissza,

mindez ugye San Marino ellen összejött...

Hahn János gólját hasonlóan mérik, mint Szoboszlaiét (5.50), míg a másik két pénteki gólszerzőnk közül Gazdag Dánielre 9.25-szörös, Vécsei Bálintra pedig 16-szoros szorzón lehet fogadni. Egyébiránt tízszeres szorzó alatt még Kiss Tamás (8.00) és Varga Kevin (9.75) nevét találjuk, mint lehetséges magyar gólszerző.

UPDATE: Szoboszlai izomsérülés miatt végül mégsem tudta vállalni a játékot, visszautazott Lipcsébe. Így a társak kerülhetnek előtérbe, avagy Szalai szorzójában lehet akár az érték.

{"headTitle":"Lengyelország - Magyarország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szalai Ádám gólt szerez","odds":"5.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik gólt szerez","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Hahn János gólt szerez","odds":"5.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Kiss Tamás gólt szerez","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Gazdag Dániel gólt szerez","odds":"9.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Varga Kevin gólt szerez","odds":"9.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Vécsei Bálint gólt szerez","odds":"16.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"},{"eventTitle":"Szoboszlai Dominik szerzi az első gólt és Magyarország nyer","odds":"28.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"286"}]}

Hogyan használhatod ki az ajándék fogadást (Freebet)?

 • Lépj fel a BetClic oldalára és készítsd el a regisztrációdat. 
   
 • Fizess be a számládra egy olyan összeget, amelyet megengedhetsz magadnak.
   
 • Tegyél meg egy fogadást az első befizetésed értékében legalább 1.50-es szorzóval.
   
 • Ha a fogadásod nyer, akkor a nettó nyereményt jóváírják a számládon. 
   
 • Ha a fogadásod veszít, akkor jogosulttá válsz egy ingyenes fogadásra, akkora összegben, amekkora az első befizetésed volt.

 

Kérem a 20 ezres FREEBET bónuszt

betclic
megosztom