Tipp

Baromi nagy value lehet ez a 11-szeres odds a San Marino-Angliára!

  • varin
megosztom

Anglia edzőmeccsén akad egy rendkívül értékes tipp, amely nagy profit lehetőségével kecsegtet.

Nem mondhatjuk, hogy a San Marino-Anglia mérkőzés lesz a hétfői játéknap azon 90 perce, ahol a legtöbb izgalom várható, ez már csak a vendégek 5.75-ös hendikepjéből is látszódik. Akad viszont egy spéci piacon egy nagyon erős tipp, amely kiváló szorzóval kecsegtet.

Az összecsapásnak értelemszerűen semmilyen tétje sincsen, Anglia biztos csoportgyőztes, San Marino biztos utolsó. Ennek fényében nincs is különösebb oka a nagy "vérengzésnek", nem is véletlen a Bet365 2.0-s under/over határa a lapokra, amely leginkább barátságos meccsekre jellemző csak.

Ez a line azonban távolról sincs arányosítva egy másik lapos piachoz, ez pedig az, hogy melyik játékos kapja a legelső lapot a meccsen. A vonatkozó piacon 11-szeres oddson fogadhatunk arra, hogy nem lesz lap kiosztva, ami sokkal magasabb az indokoltnál, és nem csak a 2.0-s line-hoz mérve.

A két csapat első találkozóján mindössze 14 szabálytalanság volt és ha nincs Tyrone Mings 93. perces lapja, ott is lazán zöldült volna a tipp. San Marino nem egy kőkemény csapat, a játékosok stílusa köszönőviszonyban sincs az andorrai csapatéval, Magyarországon is 5(!) faultra kaptak egy sárgát, azt is a 92. percben...

A 11-szeres szorzó nem kis érték. Tét nélküli meccs, két nem durva csapat, szinte adja magát, hogy alacsonyan maradnak a csapatok. Hogy ez most 0 vagy 1 lap lesz-e, az nagy talány, mindenesetre a győzelem már a miénk, hiszen sikerült elkapnunk egy igazán értékes tippet.

{"headTitle":"San Marino-Anglia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-15 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első játékosnak kiosztott büntetőlap: Nincs sárgalap","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3495373] 2021-11-15 20:45:00 San Marino - Angliax;
megosztom