Átigazolás

Van az a pénz, amiért egy Mbappé, Haaland vagy Sterling az angol másodosztályba igazol?

  • varin
megosztom

Lassan joggal merül fel a kérdés, hogy ha nem sikerül megmenteni a Newcastle-t, hogyan is erősítik meg?

Már több, mint másfél hónapja, hogy a Newcastle United hivatalosan is arab kézbe került a korábbi zsarnok, Mike Ashley felügyelete alól. A dúsgazdag befektetők gyakorlatilag a világ összes pénzét rákölthetik a Szarkákra, egy új szupercsapatot építve a Tyne partján, és már olyan játékosok szerződtetése is felmerült, mint a címben szereplő világklasszisok és még néhány nagyágyú. No de ki igazolna a Championshipbe...?


Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!


A Szarkák ugyanis nem táltosodtak meg, nem lett hirtelen kolbászból a kerítés és nem tanultak meg futballozni a játékosok. A tulajdonosváltás hírét követően a csapat öt meccsen csak három pontot szerzett, noha olyan verhető csapatok is az útjába kerültek, mint a Crystal Palace, a Brighton és a Brentford, ám az együttes továbbra is egyedüliként nyeretlen a Premier League-ben.

Newcastle United#eng-newcastle_united#10

A United 12 meccs után 0-6-6-os mérleggel áll, a legtöbb kapott góllal és immáron öt egységre a bennmaradást érő 17. pozíciótól. Eddie Howe együttese ráadásul legközelebb az Arsenallal találkozik, amely szinte borítékolhatóan egy újabb zakó lesz, míg a reménysugarat talán a következő két mérkőzés jelenti majd, amikor is a két, szintén kiesőhelyen álló gárda látogat a St. James's Parkba, vagyis a Norwich és a Burnley. Kellenek is a pontok a Toon Armynak, hiszen ezt követően az iparvárosi csapat olyan gárdákkal találkozik egymás után, mint a Leicester, a Liverpool, a Manchester City, a Manchester United és az Everton.

És bizony hiába az esetleges téli vagy nyári erősítések, aligha szeretne bármelyik világsztár azért futballozni, hogy valahogy megmeneküljön a Newcastle United a Championshiptől, márpedig ez a tény vastagon befolyásolhatja az érkező játékosok fizetését is.

{"headTitle":"Melyik csapat esik ki a Premier League-ből?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-27 13:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Norwich City","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Newcastle United","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Burnley","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Watford","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

A fogadóirodák szorzói alapján egyébként távolról sem elképzelhetetlen Saint-Maximinék búcsúja, hiszen az Unibeten már csak 1.80-as szorzóval fogadhatunk arra, hogy jövőre a világ legerősebb másodosztályában látjuk majd viszont a világ leggazdagabb klubját.

Ennek fényében talán nem is csoda, hogy Mbappé nyári Newcastle-be igazolására 81-szeres, Haaland esetében pedig 21-szeres szorzót találunk az Unibetnél.

{"headTitle":"A Newcastle United játékos lesz ekkor - 2022.09.01 ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kylian Mbappé ","odds":"81.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Erling Haaland ","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
353492
unibet

 

megosztom