NFL

2.32-szeres kasszával kecsegtet a vasárnap esti kombink

megosztom

A 2021/22-es NFL-szezon 12. játékhetén az Indianapolis - Tampa Bay és San Francisco - Minnesota meccsekkel nyernénk.


Indianapolis Colts - Tampa Bay Buccaneers

A Colts csúnyán megviccelt minket a múlt héten, hiszen 41-15 arányban törölte fel a pályát a Buffalóval, miközben Josh Allenék sikerét vártuk. A Bills védelme sem tudott mit kezdeni Jonathan Taylorral, akinek teljesítményéről tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A 22 éves játékos 185 (!) yardot futott a Buffalo ellen és összesen 5 (!) TD-t szerzett. De az igazi teszt csak most következik Taylor számára, miután Tampa Bay-ben találjuk a liga talán legjobb futás elleni védelmét. Ez biztosan kulcsfontosságú matchup lesz a találkozón, hiszen ha a vendégek ki tudják húzni a hazaiak méregfogát, akkor megalapozhatják a győzelmüket. 

Ami a labda másik oldalát illeti, a Colts védelme komoly bajba kerülhet Bradyék ellen. Az a fajta védekezés, amit Indianapolisban látunk, az kifejezetten kedvére való a legendának és ez nem túl jó ómen a hazaiak számára.

Ha össze kellene foglalunk, akkor szerintünk a Bucs-nak nem okoz majd óriási kihívást a pontszerzés, a Colts viszont döcögősebben haladhat előre. A bajnoknak szavazunk bizalmat. 

 

San Francisco 49ers - Minnesota Vikings

Ezen a meccsen papíron minden adott ahhoz, hogy sok pontot lássunk. A Vikings front sevenjéből három stabil játékos (Everson Griffen, Danielle Hunter és Dalvin Tomlinson) is maródi, így a nyomásgyakorlás komoly problémát okoz a csapatnak és a futás elleni védekezés is szenved. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy a secondary finoman szólva sem áll stabil lábakon, akkor láthatjuk, hogy a 49ers-nek nem okoz majd problémát az előrehaladás és a drive-ok életben tartása.

A másik oldalon a Frisco védelem egyik leggyengébb pontja pont a futás elleni védelem, amit a Dalvin Cook vezette Vikings futószekció kíméletlenül büntethet ezen a héten, ezzel előkészítve a terepet Kirk Cousins számára, aki az utóbbi hetekben nagyon jó formát mutat és a Justin Jefferson, Adam Thielen párossal ezúttal is komoly feladat elé állíthatja ezt a nem kifejezetten erős 49ers secondary-t.

Mindebből kiindulva nem várunk finomkodást egyik oldalon sem és úgy gondoljuk, hogy ebben a párosításban könnyedén tűzijátékot rendezhetnek a csapatok.

{"headTitle":"NFL, 12. játékhét","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-21 19:00","footerTitle":"Játszd meg kombiban a tippeket 2.32-szeres pénzért cserébe!","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/unibet/go","events":[{"eventTitle":"Tampa Bay nyer","odds":"1.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"SF-MIN 43.5 pont felett","odds":"1.43","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Fogadj NFL-re és használd ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt:

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet
megosztom