Bundesliga

Duplázó tippet eszeltünk ki Gulácsiék fordulózárójára

 • gb1
megosztom

Válogatott kapusunk sajnos továbbra sem bevethető, pedig a Leverkusen ellen nagy szükség lenne a legjobbakra.

A német élvonal 13. körét egy elég pikáns kis meccs zárja, amelyen a Leverkusen a seregnyi kihagyót számláló Lipcse otthonába látogat. A nyitóoddsok egyértelmű hazai sikert vártak, ám a számok szépen elkezdtek közelíteni, a cikk írásakor a "H" már több, mint 1,80-szoros pénzt fizet.

3624455

Csapathírek

 

Az oddsmozgást főleg a Bikák hiányzóinak tudhatjuk be, hiszen Jesse Marsch dolgát a sérülések és a vírus miatt távollévők is nehezítik. Olyan fontos játékosokat kell mellőzni majd, mint a világ legjobb kapusai között számon tartott Gulácsi Péter, a dán sztárcsatár, Poulsen, de nem lesz Orban, Halstenberg és Olmo sem. Szoboszlai Dominik mondjuk elvileg újra játékpercekhez juthat, miután lerázta kisebb sérülését.

Kihagyók ide, vagy oda, a Lipcse teljesítménye meglehetősen hullámzó, hiszen már amikor mindenki elhitte, hogy sikerült rendezni a sorokat, jött a Hoffenheim elleni 2-0-s vereség. A Brugge elleni 5-0-s BL-siker mondjuk elismerésre méltó, főleg, hogy a belgák a PSG-vel 1-1-et játszottak otthon, ezzel pedig a Guláéknak maradt esélye az EL-ben való folytatásra.

Tudtad? A Lipcse ugyan csak három pontra van a top 4-től, de soha nem kezdett még ilyen rosszul a Bundesligában!

A hullámzó teljesítmény a Leverkusen idényét is tökéletesen jellemzi, ám a csapat jelenleg felszálló ágban van. Az utóbbi négy tétmeccsen nem kaptak ki a Seoane-legények, akik eközben az EL-ben 4-0-ra verték a Betist, majd 3-2-re diadalmaskodtak a Celtic ellen. A Bundesligában három ponttal helyezkednek a Lipcse fölött és a két csapat várhatóan nagy harcban lesz a BL-helyekért. Külön jó hír, hogy Patrik Schick - aki 60 Bundesliga-meccsen 27 gólnál jár - és Karim Bellarabi is bevetésre készen várja a vasárnapi meccset.

[3624455] 2021-11-28 17:30:00 RB Leipzig - Bayer Leverkusenx

Mire fogadjunk?

 

Alapvetően elég nehezen tippelhető meccsről van szó, de mindent összevetve szerintünk a bukik a "V"-ben hagytak értéket. A Leverkusen egyre jobb formát mutat, kevesebb kihagyója van, illetve mellette szól egy elég fontos mutató is. Ez történetesen nem más, mint, hogy a Gyógyszertáriak a második helyen állnak a vendég tabellán, hiszen az eddigi hat túrájukból egyszer sem szenvedtek vereséget. Mindent összevetve tehát az alábbi, kombinált tippet eszeltük kis a meccsre, amelynek elég sok forgatókönyv jó lehet.

{"headTitle":"RB Leipzig-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-27 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Leverkusen nem veszít és összes gól 5.5 alatt","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3624455] 2021-11-28 17:30:00 RB Leipzig - Bayer Leverkusenx;

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom