La Liga

Ezzel a tippel dupláznánk a Real Madrid - Sevillán

  • mr.blonde
megosztom

Ha megveri a Realt, akár át is veheti a vezetést a tabellán a Sevilla. Lássuk mit várunk a vasárnapi La Liga-rangadótól!

A szombati Villarreal - Barcelona meccs után vasárnapra is jut egy rangadó a La Ligában, a listavezető Real Madrid a harmadik Sevillát fogadja. A két csapat között mindössze két pont a különbség, vagyis akár őrségváltás is lehet az élen, a Sevilla ugyanakkor 2008 óta nem tudott meccset nyerni a Real Madrid vendégeként. A bukiknál ennek megfelelően több, mint ötszörös szorzókat lehet megcsípni az andalúzok sikerével, a királyi gárda győzelme pedig 1.65 körül mozog. 

3629241

Csapathírek

Mindkét együttes fontos győzelmet aratott hét közben a Bajnokok Ligájában,a Real moldovai sikerével megnyerte a csoportját, a Sevilla pedig a Wolfsburg elleni 3 pontjával elérte, hogy az utolsó körben ki-ki meccset vívhasson Salzburgban. A bajnoki forma is nagyon rendben van, az utolsó 10 körben 1-1 vereséget szenvedett el csak a két gárda, szóval két olyan csapat feszül egymásnak, amely jó passzban van. 

A hiányzók terén Ancelottinak a szokásos embereit kell nélkülöznie, Bale és Ceballos maródi, Valverde bizonytalan, a többiek viszont hadra foghatóak. A vendégeknél Lamela, Suso, Jesus Navas és En-Neysri maródi, de ők már egy ideje azok, így Lopetegui tudja használni a keretét nélkülük is. 

[3629241] 2021-11-28 21:00:00 Real Madrid - Sevillax

Mire érdemes fogadni? 

A Real Madrid egy ötmérkőzéses győztes szériát fut éppen, de azért a győzelmek minősége nem minden esetben volt lenyűgöző. Amellett, hogy a Királyi Gárda formája remek, a győzelmükre kínált szorzó nem biztos, hogy komoly üzlet, hiszen egyrészt a héten volt egy távoli utazásuk is, másrészt a Sevilla igen komoly ellenfélnek ígérkezik. Az elmúlt két idényben négy szoros meccset vívott egymással a két fél, és nem sok olyan dolog változott idénre, ami most mást vetítene előre. 

A győztes piacokat mi ezen a meccsen elhagynánk, az ázsiai hendikepeknél viszont egy Sevilla +1-et játszhatónak gondolunk. Másik alternatívaként egy bet365 fogadáskészítős tippötletet is hoztunk, amelynek értelmében mindkét csapat szerez gól és kap lapot. Ez utóbbi 2.12-ért pakolható. 

{"headTitle":"Real Madrid - Sevilla ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő - Mindkét csapat szerez gólt + mindkét csapat kap büntetőlapot ","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Szerinted mire érdemes fogadni ezen a meccsen? 

[3629241] 2021-11-28 21:00:00 Real Madrid - Sevillax;
megosztom