Darts

Wright ismét leoktatja Van Gerwent? - 2.87-es oddsba is fektetünk vasárnap

 • Cesc18
megosztom

Vasárnap délután a negyeddöntőkkel folytatódik a Players Championship Finals, majd este jönnek az elődöntők és a döntő.

A mai nap folyamán tehát bajnokot avatnak Mineheadben, avagy kiderül, hogy ki nyeri a decemberi világbajnokság előtti utolsó major tornát. A világelső Gerwyn Price nincs már versenyben, nélküle pedig úgy fest az erősorrend, hogy Michael van Gerwen (3.00) a legnagyobb favorit a trófeára, majd a hollandot Jonny Clayton (3.75), José de Sousa (7.00) és Peter Wright (7.50) követi. A versenyben maradt játékosok közül Vincent van der Voort a kakukktojás, akinek végső sikere 34-szeres pénzzel kecsegtet. 
 


1. Daryl Gurney nyer @ 2.00


Jó látni, hogy az északír ismét jobb formában játszik, ugyanis ebben a szezonban elég halvány teljesítményt nyújtott, így több olyan major tornáról egyébként le is maradt, amelyeken a korábbi években rendre láthattuk. De most megrázta magát, szombaton délután Michael Smith-t, míg este James Wade-et küldte haza. Utóbbi ellen már igazán jól sült a keze, hiszen 104.30-as körátlaggal nyert, ami a legmagasabb volt a nyolcaddöntőkben. Érdekes, hogy ennek ellenére a fogadóirodák inkább Ryan Searle felé hajlanak, akinek rettentően döcögött a szekere az eddigi mérkőzésein. Különösen a kiszállóknál szenved az angol, a tornaátlaga a duplák esetében a 30%-ot sem éri el, szóval kifejezetten bravúr, hogy ilyen kiszállózással is be tudta verekedni magát a nyolc közé. 

Az eddig látottak alapján nem értünk egyet a fogadóirodák kétesélyes számaival, szerintünk ezen a találkozón Gurney semmivel sem esélytelenebb a továbbjutásra, mint Searle, így pontosan egy duplázóért be is vállaljuk az északír győzelmét. 

 

2. Wright - Van Gerwen: a mérkőzés legmagasabb kiszállója 128.5 felett @ 1.85


Egyértelműen ez a negyeddöntők slágermeccse, aminek úgy mennek neki, hogy a skót ismét "arcoskodott" egy kicsit, hiszen az elveszített Grand Slam-döntő után azt mondta, hogy alig várja, hogy a világbajnokságon az elődöntőben kiüsse Van Gerwent, majd a döntőben újra összecsapjon Price-szal. Pikáns meccs elé nézünk tehát, ami leginkább a korábbi világelső hollandnak lesz rettentően fontos, hiszen nem nyert még idén major tornát és ez az utolsó lehetősége. 

Az előző Wright elleni meccséről aligha vannak szép emlékei Van Gerwennek, ugyanis a skót 110-es körátlaggal egyszerűen sebezhetetlen volt a World Matchplay elődöntőjében.

Valahogy az az érzésünk, hogy most is a skót lesz majd a lazább és 2.75-ért kifejezetten csábító, ám mégsem merünk hozzányúlni a kétesélyes piachoz. Inkább megrizikózunk egy magasabb kiszállót, ami két ilyen kvalitású játékos esetében meglepő lenne, ha nem jönne le. 

 

3. Jonny Clayton "King of the Oche" @ 2.87


Talán ez a legegyértelműbb negyeddöntő, főleg, ha olyan különbség lesz köztük, mint legutóbb Amszterdamban. Akkor Van der Voort hiába játszott hazai közönség előtt, nem igazán tudott meccsben lenni Claytonnal és sima 6-1-re kapott ki. Noha a holland az elmúlt két napban nem mutatott rossz formát, de alapvetően nem az jellemző rá, hogy egy teljesen versenyen ugyanolyan magas szinten tud teljesíteni. Éppen emiatt nem nyert még soha major tornát és elődöntőt is nagyon-nagyon keveset játszott. 

Clayton viszont nagy mestere annak, hogy amikor igazán kell, akkor játszik a legjobban. Bár nem vagyunk nagy szerelmese a dobóvonal királya fogadásoknak, de ezen a találkozón látunk ebben fantáziát.


+1. A délután folyamán 32.5-nél több 180 születik @ 1.85


Nem tűnik ez túl magas line-nak, hiszen az overhez játékosonként körülbelül négy 180 kellene, ami abszolút reálisnak tűnik. Szoros negyeddöntőnek ígérkezik a Gurney - Searle és Wright - Van Gerwen is, de a portugál sem valószínű, hogy lesimázza Dolant, szóval az sem szól a tipp ellen, hogy rövid meccsek lesznek. 

{"headTitle":"Players Championship Finals, negyeddöntők","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-11-28 13:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gurney nyer","odds":"2.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Wright - Van Gerwen: Legmagasabb kiszálló 128.5 felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"32.5-nél több 180 a negyeddöntőkben","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Clayton a dobóvonal királya","odds":"2.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

 • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
   
 • Fizess be akkora összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
   
 • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
   
 • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

megosztom