Darts-vb 2022

Rengeteg ingyenes vb-tippel készül tippmesterünk! - így kaphatod meg őket

A Logibet dartsguruja a világbajnokság idejére élő tippekkel jelentkezik majd. Méghozzá ingyenesen!

Néhány napja közöltünk interjút a Hathárom és a Logibet talán leginkább dartsfanatikus tippmesterével, MoneyMakerrel. A tipster akkor jelezte, szeretne mind a hathármas cikkekkel, mint a logibetes tippekkel, mind pedig a discordos ötleteivel pluszolni a viadal alatt. Ha valaki pedig szeretné lekövetni a tippeket, egy részét kivételesen ingyenesen megtekintheti!

Fogadj a darts-vb alatt a bwinen, a legjobb piacokkal!

A Discordon található zárt, speciális szobája ugyanis a világbajnokság alatt megnyitja kapuit. Ami tehát korábban csak az előfizetők számára volt elérhető, erre a fél hónapra a közösségi platformon bárki számára megnézhető.

Milyen tippek várhatóak és honnan?

A tippmesterek a discordos platformot elsősorban az élő tippekre és a kombi fogadásokra használják, tehát olyan ötleteket adnak, amelyet a Logibeten nem tudnak feladni. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Logibeten nem kell majd követni MoneyMakert, hiszen a mérkőzés előtti szóló fogadásait ide publikálja majd.

Mint azt a tipster is elmondta, nagyon reménykedik, hogy ismét jól sülnek majd az élő tippjei, hiszen tavaly is 30%-os ROI körül sikerült végeznie, amely szenzációs teljesítmény.

A népszerű tippadó elsősorban a bwinről és a bet365-ről szemezget majd a tippekből, így akinek ezeknél a bukiknál nincs számlája, most itt a remek lehetőség, hogy nyisson egyet. Mint az MM elmondta, a bwin különösen jó lehetőséget nyújt majd speciális piacaival a világbajnokság alatt.

 

Hogyan tudok csatlakozni a Discordhoz és hol találom majd a tippeket?

 

A Discord ma a világ egyik legnépszerűbb chatplatformja, rengeteg tematikában találhatsz szervereket, a legnagyobb magyar sportfogadó közösség pedig itt található, a Hathárom-Logibet közös felülete. A Discordra EZEN a linken tudsz regisztrálni, a szerverhez ITT tudsz csatlakozni, míg a Discord-azonosítódat nekünk ITT tudod megadni.

A tippeket majd MoneyMaker szerda óta már nyitott csatornáján találod, az élő tippek részlegen belül.

 

 

Kaszálj te is MoneyMakerrel akár a Logibeten, akár pedig a Discordon!

bwin