Sportfogadás

Ez lenne a nyerő taktika az egész Afrika Kupára?

  • varin
megosztom

12 meccsből csak 2-szer lett volna vesztes, ha ezt a stratégiát alkalmazzuk a pontos végeredmények piacán.

12 mérkőzés zajlott le az Afrika Kupán eddig, ebből láthattunk két darab 0-0-t, egy darab 2-1-et és kilenc 1-0-s végeredményt. Az extrém gólszegény tornán tehát a kevés gólra éri meg fogadni eddig, az eredményeknek köszönhetően pedig kitalálhatunk akár egy remek taktikát, amelyet a Bet365-ön lehet ügyesen eljátszani.

A kilenc 1-0-s győzelemből ugyanis nyolc esetben a favorit csapat nyert, mindössze Nigéria tudta borítani a papírformát Egyiptom ellen. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a Bet365 a fogadóirodák közül egyetlenként visszafizeti a teljes feltett tétünket, ha a pontos végeredményre fogadunk, és végül egyetlen gól sem esik.

Ezek alapján egy igencsak profitábilis stratégia lehet, ha minden meccsen megfogadjuk a favorit 1-0-s győzelmét.

Természetesen a jövőre vonatkozóan nem lehet következtetéseket levonni, de eddig a 12 meccsből ez csupán két esetben lett volna számunkra vesztes tipp, hiszen a két 0-0-nál visszakaptuk volna a tétünket.

A stratégia azonban csak a Bet365-nél alkalmazható, hiszen csak itt van 0-0-s pénzvisszafizetés, így ha még nem rendelkezel számlával ennél az irodánál, most itt a lehetőséged!

{"headTitle":"Pontos végeredmények az Afrika Kupa csütörtöki játéknapján","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-13 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kamerun-Etiópia: 1-0","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Zöld-foki Köztársaság-Burkina Faso: 0-1","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
bet365
megosztom