Póker

Pókerezni támadt kedved? Itt ajándék 25 dollárral kezdheted a játékot!

Címkék:
megosztom

A PókerAkadémia legújabb promójában most ingyen bankrollt kapsz a cikkben található termekben. Ne maradj le!

A Hathármon viszonylag ritkán akadhattok pókerrel foglalkozó cikkekre, hiszen oldalunk fő profilja a sportfogadás, de kivételek persze lehetnek, főleg, ha ilyen remek ajánlatról van szó. Ebben az anyagban most röviden bemutatjuk nektek, hogyan tehettek szert 25 dollár ajándék pénzre a PókerAkadémiának köszönhetően.

Aki valamennyire is követi az iparági eseményeket, az tudja, hogy a póker sokadik virágkorát éli, így a termeknél csak úgy hemzsegnek a rekreációs játékosok. Különösen igaz ez a Tigergaminget is soraiban tudó Chico-hálózatra, amely az amerikai szerencsehuszárokat is fogadja, ezáltal közismerten könnyű mezőnnyel rendelkezik. 

Ráadásul ha most a PókerAkadémián keresztül regisztrálsz a Tigergamingre, akkor 25 dollárral megtoldják a bankrollodat, mindenféle különösebb feltétel nélkül

, de pár apróságot azért vegyél figyelembe, lássuk hát a részleteket.

Tudtad?

A PókerAkadémiának a Chico hálózatban három partnere is van, és ajánlatuk mindhárom teremre vonatkozik.

Tehát ha már van számlád mondjuk a Tigergamingen, akkor regisztrálhatsz a BetOnline-ra vagy a Sportsbettingre.

Ehhez vedd fel velük a kapcsolatot!

Fontos megjegyezni, hogy az ajánlat egy új regisztrációra és az ezt követően végrehajtott első befizetésre érvényes, így hiába regisztrálsz és fizetsz be kettő vagy akár mindhárom terembe, csak az első befizetésre vonatkozóan állják neked a $25-t.

A befizetést nem a póker szoftver Cashierjében, hanem az adott terem hivatalos honlapján belépve tudod végrehajtani. A Chico hálózatban bitcoinnal, altcoinokkal, banki átutalással vagy bankkártyával lehet befizetni.


Mit kell tennem, hogy megkapjam a $25-t?

Miután regisztráltál a PókerAkadémia linkjén keresztül a Tigergamingre és befizetted a $25-t, készíts egy screenshotot a befizetésről, úgy hogy az account ID is látszódjon. Az account ID alapján tudják azonosítani, hogy sikeresen az Akadémián keresztül regeltél. Az account ID az egyéni azonosítód a teremben, két betű és mögötte számok.

Az alábbi képen a Tigergaming egyik azonosítója látható a Welcome felirat után.


 

Erre a címre várják az emailed: info@pokerakademia.com

Ez legyen az email tárgya: Chico ajánlat

Ezt add meg az üzenetben: a PayPalt, ahova kéred, vagy a Skrilles email címed, vagy a BUSD tárca címed

Mindenképp csatold az emailben: a screenshotot, amin látszik a befizetés és az account ID

A fentiek végrehajtása után ellenőrizni fogják a jogosultságodat és ha minden rendben ment, már át is utalják számodra a pénzt.

Regisztrálok a Tigergamingre a 25 dolláros ajándékért >>


 

megosztom