Tenisz

Erre fogadunk a Barty - Collins döntőn

 • Cesc18
megosztom

Új női bajnokot avatunk szombaton Melbourne-ben, a bukmékerek szerint pedig nem kérdés, hogy hazai siker születik.

1978. Ebben az évben nyert legutóbb ausztrál játékos a hölgyeknél az Australian Openen. Chris O'Neil után most Asleigh Barty lehet a következő, aki 44 év után otthon tudja tartani a győzelmet. 

{"headTitle":"Ashleigh Barty - Danielle Collins","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-29 09:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Barty","odds":"1.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Collins","odds":"3.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Nincs jobb szó rá, Barty átgázolt az eddigi hat ellenfelén, pedig a második héten olyan játékosokkal találkozott, mint a Naomi Osakát elbúcsúztató Amanda Anisimova, a mindig veszélyes Jessica Pegula és a korábbi Grand Slam-bajnok Madison Keys. 

A fináléban jön egy negyedik amerikai, Danielle Collins, aki ugyan 2019-ben eljutott már egyszer az elődöntőig, ettől függetlenül a torna előtt nem tartozott a közvetlen esélyesek közé. Ám ahogyan a 28 éves játékos az elődöntőt követően elmondta, oly' sokan meglepetésre eljutottak mostanság a döntőig a lányoknál, ez pedig mindenki számára reményt ad. 

Barty és Collins jól ismerik egymás játékát, hiszen az elmúlt három szezon során négy alkalommal is megmérkőztek, ebből kétszer ráadásul ausztrál földön. A két adelaide-i meccsükön az amerikai egyaránt pariban tudott lenni, sőt tavaly váratlanul simán, 6-3, 6-4-re le tudta győzni Bartyt. Ez volt az első sikere Collinsnak az ausztrál ellen, előtte ugyanis háromszor alulmaradt ellene. 

De ez a meccsük természetesen teljesen más lesz, mint a korábbiak, hiszen egy Grand Slam-cím a tét. Collins nem volt még ilyen szituációban, Barty viszont harmadszor játszhat már major döntőt, a korábbi kettőt ráadásul egyaránt megnyerte. 
 

Mire fogadjunk?


Barty mindössze 21 játékot veszített a döntőig vezető úton, ez pedig az elmúlt 10 évben a harmadik legkevesebb. Ez is jól mutatja, hogy mennyire dominálja ezt a tornát. Az ausztrál legnagyobb fegyvere a szervája, amivel egyszerűen senki nem tud mit kezdeni. 

Egészen elképesztő, de Barty a torna során a 47 szervajátékából 46-ot sikerrel lehozott, avagy csak egyszer tudták brékelni a két hét folyamán. 

Fogadás szempontjából így ezen a vonalon nézelődünk. Mivel Collins első Grand Slam-döntőjére készül és a Rod Laver közönsége finoman szólva sem mögötte áll majd, így szerintünk egy szettre legalább szüksége lesz az amerikainak, hogy megérkezzen a meccsbe. Tippünk, hogy Barty az első szettben nem veszíti el a szervagémét. 

{"headTitle":"Ashleigh Barty - Danielle Collins","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-29 09:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. szett: Barty nem veszti el a szervagémét","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj az Australian Open női döntőjére és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom