FA Kupa

Duplázós tippünk van a Chelsea kupa elődöntőjére

  • Tomihmv

Még az is benne van a pakliban, hogy vasárnap véget ér a Chelsea szezonja.

Vasárnap sor kerül a másik FA Kupa elődöntőjére is, amelyet két londoni csapat, nevezetesen a Chelsea és a Crystal Palace vív meg a Wembley Stadionban. A bukmékereknél a Kékek az esélyesebbek, átlagosan 1.60-szoros oddsot kínálnak ugyanis rájuk háromesélyben.

3847558

Csapathírek

Pocsékul tért vissza a kéthetes szünetet követően a Chelsea, hiszen előbb a Brentfordtól 4-1-re (!), majd a Real Madridtól 3-1-re kapott ki hazai pályán. Ám ezen zakókat követően sikerült javítania, hiszen 6-0-ra (!) győzött Southamptonban egy hete, így megszilárdította harmadik helyét a Premier League-ben, majd kedden 3-2-re nyert a Santiago Bernabéúban hosszabbítást követően (90 perc után 3-1 volt javára), de így is elbúcsúzott a Bajnokok Ligájától.

Sokáig nem búslakodhatnak, hiszen a döntőbejutás a tét vasárnap, és immáron csak ez az egy sorozat maradt számukra, ahol még trófeát nyerhetnek a mostani idényben. Ezen a kulcsfontosságú meccsen egyébként Tuchel mester Chilwellre és Hudson-Odoira biztosan nem számíthat, míg Lukaku és Barkley szereplése kérdéses.

[3847558] 2022-04-17 17:30:00 Chelsea - Crystal Palacex

A Crystal Palace egészen parádés formában volt az elmúlt hétvégéig, hiszen február közepétől hét tétmeccsen keresztül nem szenvedett vereséget, s többek közt pontot szerzett a Manchester City ellen (0-0), míg az Arsenalt 3-0-ra győzte le. Azonban múlt vasárnap 2-1-es vereséget könyvelhetett el a Leicester otthonában, így a tizedik helyen található a PL-ben.

Öröm az ürömben, hogy kereken egy hetük volt Vieiráéknak felkészülni a kupa elődöntőre (a Chelsea a hétközi túlórája miatt fáradtabb lehet a hétvégén), amelyről Gallagher és Ferguson kimarad, míg Mitchell, Hughes és Olise játéka bizonytalan.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

A felek idei egymás elleni meccseit oda-vissza a Chelsea nyerte meg, hazai pályán 3-0-ra, míg idegenben 1-0-ra. Sőt, a két csapat utolsó kilenc (!) egymás ellenijéből is rendre a Kékek jöttek ki győztesen, a Sasok utoljára 2017 októberében tudták legyőzni a Chelsea-t.

Azonban most a Crystal Palace is jó formában van, még a Leicester elleni veresége ellenére is, avagy összehozhatnak egy jó meccset a Kékek ellen, pláne úgy, hogy egyértelműen Tucheléken lesz a nyomás.

Nem is foglalnák állást a győztest, továbbjutót illetően, szerintünk ugyanis a felek akár egy közönségszórakoztató találkozót is játszhatnak, ahol reális esély van arra, hogy az idei két bajnokijukkal ellentétben ezúttal mindkét fél betaláljon. Erre a fogadási lehetőségre pedig majdhogynem kétszeres szorzón tudunk fogadni, amit érdemes lehet megpróbálni.

{"headTitle":"Chelsea - Crystal Palace","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-17 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3847558] 2022-04-17 17:30:00 Chelsea - Crystal Palacex;