Premier League

Duplázóst húzunk a Szarkák és a Sasok csatáján

  • Tomihmv

Zsinórban harmadjára is zöldülhet ez a tipp a Newcastle-Crystal Palace ütközeten.

Egy alsóházi rangadó is sorra kerül szerdán a Premier League-ben, hiszen az egyaránt 37 pontos Newcastle (14. a táblázaton) a Crystal Palace (13.) csapatát fogadja. A fogadóirodákban a hazaiak számítanak esélyesebbnek, átlagosan 2.25-szörös szorzón lehet rájuk fogadni háromesélyben.

3610225

Csapathírek

Kimászott a gödörből a Newcastle együttese, hiszen a zsinórban elszenvedett három vereséget (Chelsea, Everton, Tottenham) követően 1-0-ra legyőzte a Wolverhampton gárdáját, majd vasárnap 2-1-re verte a Leicestert, szintén a Sports Direct Arénában. A sikereknek köszönhetően pedig elérte a célját, borítékolható, hogy bennmarad az élvonalban az együttes.

Ugyanakkor lesznek hiányzói a Szarkáknak, hiszen Wilson, Trippier, Clark, Hayden, Lewis és minden bizonnyal Fraser is kimarad. Mindezek mellett pedig a hírek szerint a sűrű program miatt Eddie Howe mester több helyen is változtathat alapcsapatán.

[3610225] 2022-04-20 20:45:00 Newcastle United - Crystal Palacex

A Crystal Palace viszont kisebb gödörbe került, hiszen február közepétől április közepéig zsinórban hét meccset hozott le veretlenül, s többek közt az Arsenal vagy a Manchester City ellen sem szenvedett vereséget, azonban a legutóbbi két tétmeccsét egyaránt elbukta. Előbb 2-1-re veszített Leicesterben a PL-ben, majd vasárnap 2-0-s zakóba nézett bele a Chelsea ellen a Wembleyben rendezett FA Kupa elődöntőben. A londoniak célja így a minél jobb helyezés elérése a bajnokságban, ami maximum a kilencedik hely lehet a realitások talaján maradva.

Patrick Vieira ugyanakkor biztosan csak Ferguson játékára nem számíthat, viszont több változás is várható a kezdőjében, Gallagher visszatérhet, de Guaita, Ayew és Clyne szereplésére is nagy esély mutatkozik.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

A felek őszi meccsén 1-1-re végeztek a gárdák, míg a legutóbbi Newcastle-i meccsükön a Crystal Palace tudott 2-1-re nyerni, azonban azóta sok minden változott a Szarkák háza táján, jóval acélosabbak, mint korábban. Viszont az is tény, hogy igazából már egyik oldalon sincs igazán nagy tét, avagy akár egy látványos összecsapást is hozhat a felek hétközi randevúja.

Tehát nem volna meglepő, ha mindkét csapat szerezne gólt, amire igen magas, gyakorlatilag kétszeres szorzón fogadhatunk. Ezen tipp egyébiránt nem volna ördögtől való, hiszen a felek elmúlt két ütközete alkalmával rendre mindkét együttes betalált.

{"headTitle":"Newcastle - Crystal Palace","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-20 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.97","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3610225] 2022-04-20 20:45:00 Newcastle United - Crystal Palacex;