NB I

Íme tippünk az MTK sorsdöntő meccsére

  • Tomihmv

A kék-fehéreknek csak és kizárólag a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény a Mezőkövesd ellen.

Pénteken már a 29. forduló kezdődik az NBI-ben, a nyitómérkőzést pedig az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik, ahol az MTK a Mezőkövesdet fogadja. A fogadóirodák szerint teljesen háromesélyesnek számít ez, a kiesés szempontjából kulcsfontosságú találkozó.

3612236

Csapathírek

Pocsék formában, az utolsó helyről (rosszabb gólarányának köszönhetően) várja a záró öt fordulót az MTK együttese. A fővárosiak az elmúlt négy meccsükön két döntetlent (Kisvárda, Fehérvár) és két vereséget (Újpest, Paks) értek el és ezen intervallumban mindössze egy gólt szereztek. Avagy a kék-fehérek perpillanat hat pontra vannak a 10. helyezett, már bennmaradó helyen lévő Honvédhoz képest, vagyis győzelmi kényszerben lépnek pályára pénteken.

Márton Gábor csapatából az elmúlt héten Kadlec, Palincsár, Miknyóczki és Szpirovszki sérülés, Weir műtét utáni rehabilitáció, míg Ramos rehabilitáció miatt hiányzott.

Sorsdöntő meccs előtt az MTK. - Fotó: mtkbudapest.hu

A mezőkövesdiek öt nyeretlen meccset követően kétszer tudtak nyerni (Gyirmót, Kisvárda), ám a legutóbbi bajnokijukat hazai pályán 2-1-re elveszítették a formába lendülő Fehérvár ellen. Így a kilencedik helyen tanyáznak, nyolc pontot vernek a kieső helyen lévő Gyirmótra és MTK-ra. Emiatt azért számukra is fontos ez a találkozó, hiszen nem mindegy, hogy izgalmas vagy izgalommentes hajrá vár rájuk.

Az utóbbi hetekben sokat játszók közül Supka Attila egyedül Babatira nem számíthatott a Vidi ellen, a többi kimaradt játékosa régóta hiányzik.


>>>REGISZTRÁLOK AZ UNIBETRE ÉS KÉREM A 10.000 HUF KEZDŐ BÓNUSZT!<<<


Mire érdemes fogadni? 

A felek idén értelemszerűen kétszer csaptak össze, előbb az MTK 1-0-ra nyert hazai pályán, majd január végén 1-1-es döntetlent hoztak össze Borsodban. Az biztos, hogy a fővárosiak csak előbbi eredménnyel lennének elégedettek, hiszen a három ponton kívül más nem segít már rajtuk. Ugyanakkor a vendégek sem dőlhetnek még hátra, vereségük esetén lőtávolon belül kerülhetnének a kiesőkhöz, már pedig a céljuk, hogy minél hamarabb megszerezzék a bennmaradáshoz szükséges pontokat.

Mindezek tükrében egy szoros mérkőzés várható, még akkor is, ha a borsodiak számára ezúttal már a döntetlen sem lenne teljesen rossz eredmény. Emiatt szerintünk a büntetőlapokban lehet az érték. Partnerirodánk, az Unibet 5,5-nél húzta meg a határt, amit egy ilyen horderejű meccsen megcsinálhatnak a felek, avagy azon a véleményen vagyunk, hogy legalább hat büntetőlap kiosztásra kerül a találkozón.

{"headTitle":"MTK - Mezőkövesd","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-22 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Büntetőlapok száma 5,5 felett","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3612236] 2022-04-22 20:00:00 MTK Budapest - Mezőkövesd Zsóryx;