NB I

Erre számítunk a Mezőkövesd és az Újpest csatáján

Véget ér az NB I a hétvégén, az utolsó kör pénteken a Mezőkövesd-Újpest találkozóval indul.

Elérkezett az utolsó felvonásához a 2021/22-es OTP Bank Liga, ahol leginkább az foglalkoztatja a nagydeműt, hogy az MTK vagy a Honvéd lesz-e a másik kieső. Az esélyekről korábban már értekeztünk, a bukik szerint az MTK-nak minden esélye megvan a bent maradás kiharcolására, de a Debrecen megteheti a szívességet a Honvédnak is. 

A valódi izgalmak vasárnapra maradnak tehát, pénteken például a már tök érdektelen Mezőkövesd - Újpest találkozóval indul az utolsó forduló. A fogadóirodák az Újpestet látják esélyesebbnek, pedig a borsodiak csak egy győzelemnyi távolságra vannak a fővárosiaktól.

3612259

Nehéz az ilyen meccsekkel fogadóként mint kezdeni, hiszen egyik csapat sem igazán érdekelt már. Persze lehet találni célokat, hogy például az Újpest megcsípheti akár az ötödik helyet is, a Kövesd pedig akár még a hetedik helyre is odaérhet, ám a legtöbb esetben a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek csak a szavak szintjén számítanak valamit.

Az lehet ilyenkor egy indikátor, hogy valamelyik vezetőedző mondjuk az utolsó meccsre bedobja a vízbe a fiatalokat vagy a tartalékokat, de erről csak a kezdés előtt 1 órával lesz infónk.

Mire érdemes fogadni?

Ha szerencsénk van, akkor a csapatok úgy döntenek, hogy fociznak egy jót és egy nyílt sisakos, gólokban sem fukarkodó meccset játszanak. A két gárda idei két egymás elleni meccse egyébként összesen 8 gólt hozott, szóval az jó előjelnek is tekinthető.

Az időjárás elvileg perfekt lesz, a Mezőkövesd saját pályáján a nagymúltú Újpest ellen búcsúztathatja a szezont, szóval papíron minden adott ahhoz, hogy ne unatkozzunk a tévé előtt.

A mindkét csapat szerez gólt opció játszhatónak tűnik, hiszen nem azt várjuk, hogy bármelyik csapat is kőkemény védekezést mutasson be. Itt most előtérbe kerülhet - talán - a szórakoztatás, és bizony azt sem tartjuk kizártnak, hogy békés pontosztozkodással záródik ez a randevú.


Te mire fogadnál ezen a meccsen?

{"headTitle":"Mezőkövesd - Újpest ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-13 20:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat gólt szerez és 2.5 gól felett ","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Mindkét csapat gólt szerez és döntetlen ","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

 

>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<

[3612259] 2022-05-13 20:15:00 Mezőkövesd Zsóry - Újpestx;