NB I

Futballfieszta várható Fehérváron

  • Tomihmv

Avagy nem kérdés, hogy mire érdemes fogadni a Vidi-Paks bajnokin.

Az utolsó forduló kerül terítékre a hétvégén az NB I-ben, a hat meccs közül pedig jelen cikkünkben a Fehérvár-Paks ütközettel foglalkozunk. A fogadóirodákban egyébként a Vidi számít esélyesebbnek, háromesélyben átlagosan 1.70-szeres szorzót fizetnek sikerére.

3612260

Csapathírek

Végül csak össze hozta a fehérvári alakulat, jövőre szerepelhet a Konferencia Ligában. Mindez annak köszönhető, hogy a bajnokságban biztosan a negyedik helyen zár, míg a szerdai Magyar Kupa fináléjában a bajnok Ferencváros 3-0-ra legyőzte szombati ellenfelét, vagyis a Paks csapatát.

Michael Borisék formája egyébként nem rossz, a sorozatos tavaszi kudarcokat követően immáron nyolc bajnoki óta nem veszítettek, öt sikerrel és három döntetlennel a hátuk mögött várhatják a záró felvonást, melyre az újpesti 1-1-ből érkeznek.

A hazaiaknál a legutóbbi bajnokin Hangya, Szendrei és Kovács István maradt ki a többet játszó játékosok közül.

Felszabadult meccs várható a MOL Aréna Sóstóban. - Fotó: molfehervarfc.hu

A vendégek jó szezont futottak, de a hajrára elfáradtak (az utolsó négy tétmeccsükön csak egy remire futotta erejükből). A bajnokságban perpillanat az ötödik helyen állnak, előrébb nem léphetnek, legrosszabb esetben pedig maximum a hatodik helyig csúszhatnak vissza, vagyis a felsőházban zárnak. A kupában pedig, ahogy fentebb is említettük, egészen a fináléig meneteltek, de ott szerdán fejet hajtottak a jóval esélyesebb Fradi előtt. Avagy összességében nincs tehát okuk a panaszra Bognár Györgyéknek, kihozták magukból azt, amit lehetett.


>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<


Mire érdemes fogadni? 

Noha a paksiak lesznek a fáradtabbak (komoly hiányzójuk viszont a hírek szerint nem lesz), illetve egy elveszített kupadöntőt követően kell pályára lépniük, azért mégis csak arról a csapatról beszélünk, amely a legtöbb gólt rúgta és kapta a bajnokságban. Mindemellett már nem nyomja teher a vállukat, felszabadultan futballozhatnak, aminek köszönhetően potyoghatnak a gólok. A felszabadultság a hazaiakra is igaz lesz, akik, ha nehezen is, de végül minimális céljukat elérték, ott lesznek jövőre a nemzetközi kupaporondon.

Mindezek tükrében pedig rengeteg gólra lehet számítani, vagyis nem volna meglepő, ha a februári meccsükhöz hasonlóan ezúttal is mindkét csapat betalálna és több, mint 3,5 gól születne az összecsapáson.

{"headTitle":"Fehérvár - Paks","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-14 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt és több, mint 3,5 gól","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
[3612260] 2022-05-14 18:30:00 MOL Vidi FC - Paksi SEx;