Premier League

Ezen a meccsen múlhat az Everton bennmaradása

  • Tomihmv

Amennyiben Lampardék nem tudják legyőzni a Crystal Palace-t, úgy karnyújtásnyira kerülhetnek a másodosztálytól.

Csütörtökön kiegyenesedik a mezőny a Premier League-ben, avagy pótolják a korábban elhalasztott három találkozót. Ezek közül elsőként az Everton-Crystal Palace ütközettel foglalkozunk, mely csata a hazaiak számára létfontosságú. A bukmékerek így a liverpooliakat hozták ki favoritnak, akikre átlagosan 1.85-szörös szorzón fogadhatunk háromesélyben.

3610258

Csapathírek

Eddig két meccslabdát puskázott el az Everton, hiszen a már kiesett Watford otthonában csak gól nélküli remire futotta erejéből, míg vasárnap 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a már biztosan bennmaradó Brentfordtól, pedig ezen csapatok előtt a Leicestert és a Chelsea-t győzte le...

Csütörtökön azonban sorsdöntő meccs következik Lampardék számára, hiszen ha nyerni tudnak a Crystal Palace ellen, akkor biztosan bennmaradnak. Ha viszont nem így lesz, akkor borzasztó utolsó kör vár rájuk, hiszen a Bajnokok Ligája indulásért küzdő Arsenal otthonába látogatnak (igaz, az Ágyúsok lépéshátrányban vannak a Tottenhammel szemben, de a remény hal meg utoljára...), a Leeds a Brentfordhoz utazik, míg a Burnley a Newcastle együttesét fogadja (a bordó-kékek csütörtökön még az Aston Villával is meccselnek), avagy rajtuk kívül valamennyien legyőzhető csapatokkal találkoznak.

A hétközi, kulcsfontosságú összecsapásról a hazaiaknál Rondón és Branthwaite eltiltás, Mina, Delph, Townsend és Patterson sérülés miatt nem léphet pályára, míg Godfrey és Van De Beek szereplése pedig kérdéses.

[3610258] 2022-05-19 20:45:00 Everton - Crystal Palacex

Ami a vendégeket illeti, a Crystal Palace nem zár összességében rossz szezont, hiszen a bajnokságban játszi könnyedséggel marad bent, egy szerencsés hajrával pedig akár az első tíz között is zárhat, míg az FA Kupában ugye egészen az elődöntőig menetelt. 

Az utolsó előtti bajnokiját egyébként nem várja rossz passzból, az elmúlt négy kanyarban nem talált legyőzőre, mivel a Leeds és az Aston Villa csapataival döntetlent játszott, míg a Southampton és a Watford alakulatát lenyomta.

Mindemellett túl sok hiányzója sem lesz Vieirának, mivel biztosan csak Ferguson marad ki, míg McArthur szereplése bizonytalan hét közben.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

Ha ez a meccs számítana még a vendégeknek, nem kérdés, hogy ilyen szorzón feléjük lenne érdemes tapogatózni (az odavágón 3-1-re, míg a kupában 4-0-ra nyertek a liverpooliak ellen az idei szezonban), azonban a Sasok számára már nem, a liverpooliak számára viszont létkérdés a győzelem. Noha, a Watfordot és a Brentfordot sem tudták legyőzni Lampard fiai, most mégis bizalmat szavazunk nekik, hiszen elképesztő volna, ha ilyen kerettel kiesne az Everton...

Mindezek tükrében, a motiváció közti különbségek miatt is, a hazaiakra kínált -0,25-ös ázsiai hendikepet küldjük csatába, amely tippünk csak akkor veszítene teljesen, ha a vendégek sikerével érne véget a találkozó.

{"headTitle":"Everton - Crystal Palace","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-19 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Everton -0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.612","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3610258] 2022-05-19 20:45:00 Everton - Crystal Palacex;