Sportfogadás

Löw, netán Zidane? Egyik sem! Oddsok a Dortmund következő edzőjére

megosztom

Pár napja érkezett a meglepő bejelentés a Darazsak háza tájáról, hogy egy év után kivágták Marco Rosét.

Hullámvölgyekkel tarkított szezonon van túl a Borussia Dortmund, amely a Bundesligában a második helyre futott be. Az idényt sérültek tömkelege nehezítette, voltak olyan találkozók, amiken kvázi egy egész csapatnyi játékos volt kényszerpihenőn, ehhez képest Marco Rose mester remekül helyt állt, legalábbis ezt gondolhattuk. Az élvonalat márciusig sikerült izgalmassá tenni, viszont a nemzetközi kupaporondon nem jöttek az eredmények, a BL-csoportkörből búcsúztak, majd az EL-ben a későbbi finalista Rangers verte ki őket.

A szezon közben is lehetett olyan hangokat hallani, hogy nincs tökéletes összhang a vezetőség és a 45 éves szakember között, de arra nem sokan számítottak, ami a múlt héten következett. Csütörtökön a klub megfogalmazása szerint "intenzív” egyeztetéseket követően úgy döntöttek, hogy nem folytatják a közös munkát, tehát közös megegyezéssel elválnak útjaik.

Tudtad? A 2021/22-es szezon tabelláján a top 8-ból a Dortmund kapta a legtöbb gólt, mégpedig 52-t, ami átlagban 1.52 meccsenként!

"Egyikünknek sem könnyű ez a nap, mert a kölcsönös tisztelet mindvégig megvolt, megvan és meg is marad közöttünk, de be kellett látnunk, hogy számos területen nem hoztuk ki a legtöbbet a lehetőségeinkből ebben az idényben” - idézi a klub közleménye Hans-Joachim Watzke vezérigazgatót, akin kívül Matthias Sammer, Sebastian Kehl, valamint a BVB kötelékéből a nyáron szintén távozó sportigazgató, Michael Zorc is részt vett a csütörtöki, Rose számára keserű megbeszélésen.

A nyári erősítés - eddig Süle, Schlotterbeck, Özcan és a Haalandot pótolni hivatott Adeyemi lett bejelentve - mellett tehát új tréner is várható, így vág majd neki az új idénynek a fekete-sárga brigád. A szakírók egyöntetű véleménye alapján Edin Terzic térhet vissza a padra, aki tavaly beugróként Német Kupa-győzelemre, a bajnokságban pedig és BL-indulást érő helyre navigálta a Darazsakat.

Az átigazolásokkal előszeretettel foglalkozó Unibetnél meg is találjuk a "BVB következő edzője" opciót, ahol a közvéleménnyel összhangban Terzic áll az élen, mégpedig toronymagasan. Ha a 39 éves szakember tér vissza, akkor egy ezresből 100 forint profitot csinálhatunk, de természetesen vannak itt nagyobb megtérüléssel kecsegtető nevek is. Ezeknek azonban nem sok realitása van, hiába tengődik egy ideje munka nélkül a madridi sikeredző, Zidane, vagy a Nationalelffel világbajnokságot nyerő Löw.

{"headTitle":"A Dortmund következő vezetőedzője","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-07-31 00:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Edin Terzic","odds":"1.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Joachim Löw","odds":"10.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Andrea Pirlo","odds":"21.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Zinedine Zidane","odds":"23.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet
megosztom