Roland Garros

Trükkös tippel profitálnánk Nadal első meccsén

 • Cesc18
megosztom

Hétfőn Rafael Nadal is megkezdi a párizsi hadjáratát, hogy megszerezze 14-ik Roland Garros-címét. A spanyolok salakkirálya természetesen a Philippe Chatrier-n lép majd pályára, ellenfele pedig a világranglista-82. Jordan Thompson lesz.

Kivételesen ennek a francia nyílt teniszbajnokságnak most nem Rafael Nadal a legnagyobb esélyese, ám ez nagyon gyorsan változhat. Tény ugyanis, hogy a 21-szeres Grand Slam-bajnoknak Madridban és Rómában sem jött ki a lépés, ráadásul az olasz fővárosban kiújult a lábsérülése, igaz, Nadal emiatt nem aggódik.

"Nincs miből felépülnöm" - mondta a 35 éves klasszis. "Ami Rómában történt, az gyakran megesett velem a pályafutásom során. Pár napig szenvedtem utána, de most már jobban vagyok."

Ez olyasvalami, amivel nap, mint nap együtt élek, így nem újdonság számomra. Csak azért vagyok itt, hogy teniszezzek és megpróbáljam elérni a legjobb eredményt. Ha nem hinném, hogy ez megtörténhet, nem is lennék itt.

A római veresége óta azért eltelt 10 nap és volt ideje csiszolni a játékán, illetve edzeni Párizsban. Zverevnek volt egy érdekes nyilatkozata, aki megnézte Rafa egyik edzését és azt mondta, hogy hirtelen gyorsult a spanyol tenyerese és jobban mozog. Csak altatott Nadal?

Térjünk rá a salakkirály ellenfelére, Jordan Thompsonra. Az ausztrál srác meglehetősen pocsék szezont fut, az európai salakszezonban pedig különösen gyengén muzsikált. Az utóbbi két hétben vissza is ment Challenger-szintre önbizalmat gyűjteni, ám Zágrábban sikerült rögtön kikapnia egy 600-on kívüli játékos ellen, míg Tunéziában egy 200-on kívüli verte el. De emlékezhetünk, hogy Barcelonában Fucsovics Marci is elkente az ausztrál száját. 
 

Mire fogadjunk?


Ami Thompson esetében pozitívumként felhozható, hogy nagy harcos és képes felszívni magát a Grand Slam-tornákra. Ugyanakkor ennek a meccsnek a szorossága vélhetően azon múlik majd, hogy Nadal mennyit enged. Nem tudjuk, mennyire lesz éles a spanyol formája, de a Chatrier-n ritkán játszik gyengén, főleg egy olyan ellenfél ellen, akinek nem sok fegyvere van. 

Thompson szervája kifejezetten sebezhető volt az elmúlt hetekben, hiszen a négy veresége során összesen 43 (!) bréklabdát engedett, amelyből 17-et meg is csináltak az ellenfelei. Ha ebben a tekintetben nem tud javulni, akkor akár egy nagy verést is kaphat...

Fogadás tekintetében megcélozzuk, hogy Nadal rögtön brékkel tud kezdeni és elmegy 2-0-ra. Amennyiben Thompsonnál a gyenge forma mellé egy kis idegesség is társul, akkor ez a forgatókönyv könnyen megvalósulhat. 

{"headTitle":"Jordan Thompson - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-23 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Első szett - 2 játék után vezet: Nadal","odds":"2.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Fogadj a Roland Garrosra és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365

 

megosztom