Kosárlabda

Három tippünk is van a Falco-Szedeákra

megosztom

Speciális piacra, pontokra és hendikepre is fogadunk a felek rájátszásbeli harmadik csatáján.

Tele van meglepetésekkel a férfi kosárlabda NB I idei szezonjának rájátszása, hiszen a Szombathely-Szeged párharctól nagyjából mindenki azt várta, hogy a vasiak söpréssel, vagyis 3-0-val jutnak tovább. Azonban a Tisza-partiak megcáfolták ezt, szombaton ugyanis hat ponttal 80-74-re tudtak nyerni a címvédő ellen. A harmadik ütközetnek ugyanakkor a Falco az esélyese, kétesélyben átlagosan 1.05-szörös pénzt ajánlanak a bukmékerek sikerére.

1-1-ről folytatják a felek kedden. - Fotó: falcokc.com

Csapathírek

A felek első meccse, az első negyedet leszámítva, összességében sima volt, és kijött a felek közti differencia, hiszen a szombathelyiek 19 ponttal, 105-86-ra tudtak nyerni. A második összecsapás viszont teljesen más volt, a Tisza-partiak védekezése jól muzsikált, kevés, 74 ponton tudták tartani a címvédőt, és mivel elől hozták magukat, így hat ponttal tudtak végül nyerni.

"Sikerült nyernünk a második mérkőzésen, így 1-1-ről folytatódik a párharc. Nagyon örülünk ennek a sikernek, a továbbiakban ebből próbálunk meg erőt meríteni. Az egyértelmű, hogy a védekezésünket még magasabb szintre kell emelni ahhoz, hogy legyen esélyünk győzni Szombathelyen. Kielemeztük az előző meccsen elkövetett hibáinkat, megpróbálunk magunkhoz képest még egy szintet ugrani. Továbbra is a Falcót tartom az esélyesnek, de ettől függetlenül mindent megteszünk annak érdekében, hogy egy újabb meglepetést okozzunk. Mindenki egészséges, úgyhogy teljes kerettel vágunk neki a harmadik mérkőzésnek" - nyilatkozta Simándi Árpád a vendégek mestere a bb1.hu-nak.

Az biztos, hogy a szegediek felszabadultan, teher nélkül léphetnek pályára, hiszen nem kérdés, hogy ki ennek a párharcnak az esélyese. Az idei szezonban viszont már kétszer is sikerült megviccelniük a szombathelyieket (ötször találkoztak ezidáig), hiszen a szombati sikerüket megelőzően a Magyar Kupában, a negyeddöntőben bizonyultak jobbnak. Nincs mese, a topfavoritnak fel kell pörögnie, csökkenteni hibáit, amit edzője is kiemelt nyilatkozatában.

"A következő mérkőzésen több önbizalommal kell kosárlabdáznunk, legfőképpen támadásban. Sok eladott labdánk volt szombaton, ami könnyű kosarakat eredményezett ellenfelünk számára. Ezt mindenképp ki kell javítanunk. Ezen kívül a lepattanózásra is jobban kell figyelnünk, ezzel is voltak gondok az előző meccsen. Sok dobásunk kimaradt. Keményebbnek és határozottabbak kell lennünk, de azt gondolom, hogy ezzel nem lesz probléma. Ez egy teljesen más összecsapás lesz, hazai pályán játszunk a saját szurkolóink előtt, ami mindig ad egy plusz löketet. Jelenleg 1-1 az állás, de mindent meg fogunk tenni, hogy a következő két mérkőzést mi nyerjük meg" - mondta a bb1.hu-nak Milos Konakov a hazaiak trénere.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Mire érdemes fogadni?

Noha a szegediek várhatják jobb szájízzel a találkozót, azért érdemes megjegyezni, hogy a Szombathely erőteljesen kilóg felfelé a mezőnyből, továbbá azt, hogy az Aréna Savaria bevehetetlen barlangnak tűnik. A bajnokságban idén mindössze egyszer, még december végén kapott ki hazai pályán a Falco, méghozzá két ponttal az Alba Fehérvártól. Ha mindezekhez hozzátesszük azt, hogy a szegediek mostanság abszolút nem győzni járnak a vasiakhoz (legutóbb 2016-ban sikerült nyerniük nyugaton), akkor nem kérdés, hogy ki a keddi meccs esélyese.

Egyébiránt a felek a tavalyi playoffban is találkoztak, akkor az elődöntőben, s ugyanígy indult a párharcuk. Az első meccset simán nyerte a Falco, majd a Szeged otthon egy szoros meccsen egyenlíteni tudott, a harmadik ütközetükön is simáztak a szombathelyiek, a negyedik csörtén pedig, ha szoros csatában is, nyerni tudtak a Tisza-partján.

Most is valami hasonlót várunk, vagyis, hogy a harmadik meccsen érvényesíti a papírformát a Falco, ennek köszönhetően pedig az alábbi tippeket küldjük csatába kedden.

{"headTitle":"Szombathely - Szeged","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-24 19:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szombathely nyeri az 1. negyedet és a meccset is - Igen","odds":"1.647","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szombathely -13,5","odds":"1.804","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szombathely pontjai 99,5 felett","odds":"3.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom