Sportfogadás Suli

Hogyan lehet fogadóként nyerni egy BL-döntővel?

Papíron nem sok olyan mérkőzés van a világon, ahol nehezebb value-t találni, mint egy ilyen meccsen.

Sok sportfogadó számára szinte magától értetődő, hogy milyen piacokra nem szabad fogadni nagy általánosságban. Ha a legnépszerűbb bajnokságok és sorozatok viadalairól beszélünk, sajnos nagyon nehéz valójában olyan tippeket találni, amelyeknél azt érezhetjük, hibázott a buki. Ahogyan közeledünk egy adott esemény kezdéséhez, ezek a hibalehetőségek még tovább redukálódnak, így például egy Bajnokok Ligája-döntő 1x2-es piacaira fogadni a kezdés előtt néhány órával vagy nappal, egyértelműen rossz befektetésnek tűnik. De mihez kezdjünk az olyan meccsekkel, ahol elvileg a bukmékerek fölénye miatt szinte lehetetlen hibás szorzókat és ezzel értékes tippeket találni?

3846451

 

Miért nagyon nehéz nyerni egy top piac top fogadási lehetőségével?

Mint azt megtanulhattuk, ahogy közeledik egy esemény kezdete, úgy áramlik be egyre több és több pénz az egyes kimenetelekre. Egy olyan eseményen, mint egy BL-finálé, nem csak a fogadóirodák dolgoznak eszméletlen mennyiségű adatból, de mindemellett a beérkező óriási tétek is képesek arra, hogy szinte tökéletesre állítsák be az oddsokat.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mondjuk a ki nyeri a BL-t, az 1x2-es, hendikepes vagy gólszámos fogadások esetében valószínűleg csak az oddsok megjelenését követő első percekben vagy órákban találhatunk value tippeket, később csak nagyon nehezen.

Leginkább ezek miatt mondják a profik, hogy az ilyen eseményekre egyszerűen hibás döntés fogadni, mert +EV-s fogadást találni nem életszerű.

 

Akkor mivel lehet nyerni egy BL-döntőben?

Ami az egyik oldalon ellenünk dolgozik, a másik oldalon nekünk. Népszerű esemény, hatalmas tétek, óriási érdeklődés, a fogadóirodák igazi versenye, hogy legyőzzék egymást, begyűjtve ezzel a legnagyobb feltett téteket és vélhetően a legnagyobb profitot is. A versenyhelyzetből pedig a fogadók profitálhatnak a legnagyobbat.

Egyrészt ilyenkor egymásra licitálva adják a jobbnál jobb bónuszokat, hiszen ezeket az eseményeket sokkal többen követik, ezáltal a fogadási hajlandóság és a megszólítható tömeg is sokszorosára nő - ilyenkor lehet behúzni új játékosokat. Az újakat pedig a bónusz ígérete tudja elcsábítani, vagyis a következő napokban várhatóan a bukik többsége remek ajánlatokkal készül majd a Real Madrid-Liverpool találkzóra. Ezekről természetesen mi is beszámolunk majd!

Másrészt pedig a fogadási lehetőségek száma is az egeket verdesi majd. Márpedig azt is megtanulhattuk, hogy az 1x2-es piacokon túl is van élet, hovatovább, ott van csak igazán a profik számára!

De biztosak lehetünk benne, hogy egy átlagos meccsnél sokkal szélesebb fogadási kínálatból választhatunk. Nehéz is elképzelni, pontosan mikkel készülnek a bukik, de az biztos, hogy adnak majd value szorzókat és nyerési esélyt. Példának okáért egyre népszerűbb piac a VAR-használat, a szögletes, lapos, bedobásos, kirúgásos piacok, márpedig ezek azok az opciók, ahol sokkal kevésbé dolgoznak a bukik hatalmas adatmennyiségből, mind a határokat, mind az oddsokat gyakran kizárólag átlagok alapján lőnek be.

 

Mit tegyek, ha nyerni akarok a BL-döntőn?

Nem fogunk nagy talányt leírni, két dologra kell figyelni, ha tényleg szeretnénk értékkel bíró ötleteket találni.

 

  1. Használd ki a fogadóirodák bónuszait, így legyen a lehető legtöbb bukinál aktív számlád.
     
  2. Járj nyitott szemmel, keresd a speciális lehetőségeket és fogadási eseményeket.

 

Ha pedig minderre nincs igazán energiád, olvasd a Hathármat, mi ugyanis küldetésünknek tartjuk, hogy segítsünk nyerni és segítsünk a sportfogadásban, ez pedig a BL-döntő kapcsán is a terveink közt szerepel!

 

[3846451] 2022-05-28 21:00:00 Liverpool - Real Madridx;