Póker

25$ ingyen bankroll a kezdéshez - kiváló ajánlat

Címkék:

A Magyarországra visszatérő 888poker kiváló ajánlattal várja pókerezni vágyó játékosait.

Hamarosan véget ér az európai topfutball szezonja, így unalmas néhány hete lesz a sportfogadóknak. Ez éppen kiváló alkalom, hogy egyéb, alternatív kikapcsolódást keressünk, kielégítve ezzel a szerencsejáték iránti vágyunkat. Ehhez pedig remek lehetőségnek tűnik partneroldalunk, a PókerAkadémia kiváló ajánlata régi-új partnerével, a 888pokerrel.

A nemzetközi szinten is ismert terem 2015 után tért vissza a magyar piacra januárban, így most ismét bárki regisztrálhat és játszhat is hazánkból. Ehhez a remek hírhez pedig nagyszerű ajánlat is dukál.

A megállapodás keretében az ezen a linken keresztül regisztráló 888poker-játékosok exkluzív ajánlatot kapnak a teremben, tehát további értéket a központi ajánlatok mellé. A kisebb téteken játszó játékosoknak $25 ingyen bankrollt kínálnak, a nagyobb rake-ereknek pedig "pro dealt".

 

Pontosan mit kell tennem, hogy megkapjam a $25-t?

 

  • Regisztrálj a 888pokerre erről a linkről
  • Fizess be legalább $25-t
  • Vedd fel a kapcsolatot a PókerAkadémia ügyfélszolgálatával (amennyiben emailt írsz, használd a "888poker ingyentőke" tárgyat)
  • Küldd el nekik a számládhoz tartozó email címet és usernevet, illetve a Skrill vagy Paypal címedet valamint egy képernyőmentést a 888Poker pénztárából, ahol látszik a befizetés.

Amennyiben a terem megerősíti, hogy rendben van a regisztrációd, néhány nap alatt jóváírják számodra a befizetésedet Skrillen/Paypalon.

 

Pontosan mit kell tennem, hogy megkapjam a pro dealt?

Amennyiben havonta $500 felett rake-elsz, egyszerűen vedd fel a kapcsolatot supporttal, és derítsd ki, milyen ajánlatot tudnak neked adni.

 

Itt az ideje tehát elkezdeni pókerezni, gyűjts egy kis tőkét a sportfogadó szezonra, illetve a labdarúgó-világbajnokságra!