Tenisz

Mutatunk egy piacot, ahol a buki többet fog hibázni, mint bárhol máshol

Nem lehet kérdés, hogy az egyik legértékesebb piac lehet a fogadóknak hosszútávon a 22bet ajánlata.

Zajlik a Roland Garros, a véghajrához érve pedig egyre több piac várja a fogadókat irodától függően. Azt már megszokhattuk, hogy breakekre, ászokra vagy kettős hibákra is lehet fogadni egy rangosabb teniszcsörtén, de a 22bet erre is rátett egy lapáttal. Méghozzá egy elég nagy lapáttal.

Ugyanis a    exkluzív piacán akár arra is fogadhatunk, hogy hány nyerőt vagy ki nem kényszerített hibát ütnek a játékosok.

 

Mi alapján fogadjak ki nem kényszerített hibákra?

Ez az a kérdés, ahol még a fogadóirodák is vélhetően sötétben tapogatóznak. Ugyanis két fontos tényezőből kell ilyenkor kiindulnunk. Milyen hosszú lesz vélhetően a mérkőzés, illetve, hogy milyen típusú játékosok találkoznak. 

Utóbbiban egyáltalán nem vagyunk benne biztosak, hogy bele vannak kalkulálva az oddsokba.

Ha a Gauff-Trevisan női elődöntőből indulunk ki, a fogadóirodák a jóval esélyesebb amerikai hibáit 19.5-nél húzták meg. Ezt a határt az amerikai egyébként az öt Garros-találkozójából csak kétszer lépte át, ezért húzhatta meg vélhetően az iroda ezen a környéken a line-t.

Azonban egyáltalán nem mindegy ennél a típusú fogadásnál, hogy ki van a háló túloldalán. Egy olyan típusú játékos, aki támadja az ütéseket sokkal több hibát is fog ütni, mint aki védekezik. De ugyanez igaz akkor is, ha a háló túloldalán egy remekül védekező és kontrateniszt játszó játékost találunk, akkor jóval több hiba fog becsúszni ezen az oldalon is. 

Márpedig a Trevisan-Gauff találkozó iskolapéldája lehet arra, hogy mi van akkor, amikor egy igazi olasz salakos, akinek nincs túl nagy fegyvere, megpróbál mindent visszapakolni. Az amerikai Gauff így a labdamenetek nagy részét neki kell majd lezárnia, Trevisantól túl sok olcsó pontra nem számíthat. Ebbe viszont óhatatlanul több hiba tud becsúszni, a jó döntés pedig mindenképp az over ezen a line-on. De a nyerők piaca is hasonló logikán alapul és a statisztikai alapon belőtt line-ok itt is számos hibához fognak vezetni, amit mi fogadók kihasználhatunk.

Az irodánál a speciális fogadások alatt olyan apróságokra is fogadhatunk, hogy lesz-e ápolási időkérés vagy hogy milyen hosszú lesz a találkozó időtartama, de a leghosszabb game percszámára is tehetünk pénzösszeget.

A fentiek tükrében nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 22bet a tenisz legszélesebb kínálatát hozza el a fogadóknak, mi pedig akkor is tudunk profitálni ezekből a találkozókból, ha a végeredményt nem is piszkáljuk.

 

{"headTitle":"Martina Trevisan - Cori Gauff","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-02 16:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gauff ki nem kényszerített hibái: 19.5 felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

 

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet