NB I

Kijöttek az első oddsok, ennyit fizet a Fradi bajnoki címe!

  • varin

A tavalyi ezüstérmes Kisvárda távolról sincs az esélyesek között, de a bukik a MOL Fehérvárt is leírják.

Meggyőző fölénnyel, az ezüstérmes Kisvárdára 12 pontot verve lett bajnok idén a Ferencváros. A magyar bajnokságot immáron zsinórban negyedszer megnyerő zöld-fehér alakulat az új idénynek is szinte egyedüli esélyesként vág neki, ezt pedig az oddsokból is láthatjuk.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri az NB I-et?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"MOL Fehérvár","odds":"4.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Puskás Akadémia","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Budapest Honvéd","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Kisvárda","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Ezek a számok igencsak közelítenek az egy évvel ezelőtti oddsokhoz, amikor is 1.30-6.00-10.00 volt a három szorzó a három legesélyesebbre, amely szintén a Fradi-Vidi-Puskás trió volt. Érdekesség azonban, hogy amíg tavaly akadtak 100 feletti szorzók, addig idén a legkevésbé esélyes a két újonc, a Kecskemét és a Vasas a 31-szeres számmal.

Az ugyan borítékolható, hogy a Vidi nem produkál még egy olyan gyatra szezont, mint az előző, viszont mostanra elérkeztünk oda, hogy a Ferencváros annyival jobb riválisainál, hogy egy kettős terhelés sem okozhat igazán nagy problémát a IX. kerületi gárdának. Mindemellett ha a Fradi hozza az előző szezonban elért 71 pontot, akkor a Vidinek 23 egységgel kéne javulnia a pontegyenlőséghez...


Így ajánlatos fogadni a bajnoki címre

Sajnos vagy nem sajnos, még talán az 1.20-as szorzóban is akad érték jelenleg, hiszen a keret mélysége mellett a riválisok sem túl acélosak. Ha viszont taktikázni akarunk egy kicsit, nem árt figyelni a nemzetközi kupákban elért eredményeket. Sztanyiszlav Csercseszov gárdája már július 5-6-án pályára lép a kazah Tobol ellen, míg az OTP Bank Liga rajtja július 29-én kezdődik, vagyis akkor, amikor már a magyar bajnok reményeink szerint a Slovan Bratislava(?) elleni párharcon is túl lesz.

Ugyan a Fradi kerete elég mély az NB I-hez is, azért egy esetleges BL-csoportkör esetén elképzelhető az őszi gyengébb teljesítmény, így nem árt erre is gondolnunk, ha fogadásra adjuk a fejünket. Illetve úgy is gondolkozhatunk, hogy mivel az Unibeten egész évben kint lesz a bajnoki cím szorzója, ha éppen szezon közben tennénk meg tétjeinket, azt nem tanácsos egy fontosabb BL-meccs előtt megtenni.

Összességében azért nehéz elképzelni, hogy borul a papírforma, 1.20-as szorzót ritkán ajánlunk hosszútávú befektetésre, de ez talán az a kategória, ahol még így is megéri fogadni.

unibet